foggy nece. Tu kod nas cigani grade sebi trokatnice na zemlji koja nije njihova, kada vlasnici zovu policiju nitko im nista nemoze, nikad im se nista nije srusilo niti ih se globilo, kradu po kucama i dvoristima sve sto mogu, a ako ja hocu sebi u dvoristu na svom zemljistu sagraditi montaznu nadstresnicu za auto moram tri godine vaditi papire, platiti oko 10 000 kuna za odvjetnika i geodeta, i inspekcije koje ce procjeniti da li je stabilno i po propisima europske unije. Ako mi fali papir od opcine u kojem pise da nisam prijateljica sa kceri od gradonacelnika, dolazi mi kazna od 30 000 kuna i moram rusit o vlastitom trosku u roku 10 dana.
Uvjek je bilo i bit ce da im nitko nista nemoze. Hvala bogu u mom kraju ih nema, osim kada kombijem kupe staro zeljezo, kada zaprijete da maknem psa i otvorim portun da mogu uc u dvoriste da vide sto mogu uzet, kazem da produze i samo pokazem na kameru i kazem da mahnu istoj, sto je dovoljno da ih uplasi da pokupe prnje i odu u tri p materine od moje kuce.