maverick
Bila mi je nekako li-la dok nisam došao do pred kraj, tam zadnja trećina igre me baš povukla. Oba glavna lika s kojima igraš su odlična, ali nekako mi fali dubine i onakvog izražaja kakav Persona ima, ovdje je to slabije, ali ukupno mi je bilo dobro.
Najveći problem je što su spetljali priču kroz 1000 timelineova, ali ne želim ti spoilat. Svakako mi je dobra igra, ali računaj da ima dosta razgovora i scene su kao kroz strip napravljene, što mi je super, ali jače su mi baš animacije, više se nekako udubim u igru. previše je tih stripovskih i nekad sam bauljao okolo jer ima praznog hoda. Fali dubine svakako, ali razina 7/10 je svakako tu. kad vidiš kak to sve ljepo izgleda apsolutno ti bude svejedno šta pričaju 😃 Baš mi je predivna igra što se likova tiče, Kasane (ženska) mi je genijalna bila, s njom sam prvo igrao, baš je normalna i jedva čekam sad Yuita igrat, i vidjeet njegovu perspektivu. Mislim da će bit odvojenih lokacija i druge strane priče, što me veseli. Možda mi se dojam podigne.
Nekako je sve solidno, uz peakove je i bolje, muzike ima dobre, ali ima i dosadne. Borba iako simple, kad skombiniraš sve svoje allyje bude turbo zabavno, brzo, fluidno, wow, čupaš im grkljene, gađaš ih kontenjerima, banderama... 😃 Puno toga bi ja promijenio da radim ovakvu igru, no kao ljubitelju svega što nudi, apsolutno sam zadovoljan.
32h mi je trebalo za prvi prelazak,a skoro sam sve živo rešio. Osobno mi je možda i 84/100 igra, ali to je više meni osobno. Realno malo niže, no velim, moram još igrat.