wooddiebone Deadwalker Ma imaju neko partnerstvo sad, al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat. maverick Kao i uvijek, istina je negdje između.
maverick do takoreci jucer ste dizali gog i cd u nebesa, a sad odjednom druga prica. biti ce da je zloguka ptica zvana weky bila u pravu. mislim ni ja ne gajim neke enormne simpatije prema CD-u i opcenito western devovima. zanimljiv obrat u svakom slucaju.
Deadwalker wooddiebone aha, misliš na mogućnost kupovine igara na Epicu izravno kroz GoG Galaxy (još uvijek u zatvorenoj beti). Vezano uz vijest, ništa posebno novo budući da takav odnos više-manje imaju sve korporacije koje žele lovu na kinerskom tržištu. Jedino je tajming za Poljake loš budući da su sada na udaru interneta zbog svega u zadnje vrijeme.
maverick wooddiebone al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat puni pusku 😃 wooddiebone Kao i uvijek, istina je negdje između nevjerojatno dislajkam tu izreku i ne slazem se sa njom ni 1%, ali nebitno.
Fico wooddiebone Što slobodno makni s foruma. Zezancija je uvijek dobro došla. wooddiebone al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat. Provociranje nije.
wooddiebone maverick nevjerojatno dislajkam tu izreku i ne slazem se sa njom ni 1%, ali nebitno. Ja ju doživljavam kao ekvivalent "pametnome dosta" ili "lp". Nemoj me danas ozbiljno shvaćat, u ekstra trolly moodu sam.
Heat Šta je čudno, pa ne rade se o ovim miki-maus državama tipa Njemačka, Francuska, USA gdje svaki majmun radi šta hoće jer ima svoja "prava". 🤣
wooddiebone viper89 Ma drama je danas oko svega. Iskreno, meni ovo veći fail od Cyberpunka na PS4, al ljudima je teško shvatit problem koji nema direktne negativne posljedice na njih.