Slično kao s Blizzardom i Blitzchungom. Sve te kompanije imaju nešto zajedničko, ekonomski interes koji će staviti ispred svega drugog. CDPR nije ništa drugačiji.
Još jedan udarac na CD Projekt: Odbili objaviti igru na GOG-u zbog ruganja kineskom predsjedniku
Odigrao sam taj Devotion, nije loša igra ali niti nije nešto posebno. Ovi rade dramu oko neke sitnice, svašta.
Ma sitnica je ta referenca zbog koje je još početkom godine nastala drama, a radi se o Winnie Pooh posteru na kojem ga se usporedilo sa kineskim predsjednikom. Ta zabrana izdavanja je koma i žalosno je da tome moramo u 2020. svjedočiti, ali fascinira me kako je do svega došlo zbog jednog ingame postera.
A mislilm GoG je ionako skin za EGS tako da...
wooddiebone objasniš?
- Uređivano
do takoreci jucer ste dizali gog i cd u nebesa, a sad odjednom druga prica. biti ce da je zloguka ptica zvana weky bila u pravu. mislim ni ja ne gajim neke enormne simpatije prema CD-u i opcenito western devovima.
zanimljiv obrat u svakom slucaju.
- Uređivano
Deadwalker
Ma imaju neko partnerstvo sad, al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat.
maverick
Kao i uvijek, istina je negdje između.
wooddiebone
aha, misliš na mogućnost kupovine igara na Epicu izravno kroz GoG Galaxy (još uvijek u zatvorenoj beti).
Vezano uz vijest, ništa posebno novo budući da takav odnos više-manje imaju sve korporacije koje žele lovu na kinerskom tržištu. Jedino je tajming za Poljake loš budući da su sada na udaru interneta zbog svega u zadnje vrijeme.
- Uređivano
wooddiebone al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat
puni pusku
wooddiebone Kao i uvijek, istina je negdje između
nevjerojatno dislajkam tu izreku i ne slazem se sa njom ni 1%, ali nebitno.
Šta je čudno, pa ne rade se o ovim miki-maus državama tipa Njemačka, Francuska, USA gdje svaki majmun radi šta hoće jer ima svoja "prava".
maverick nevjerojatno dislajkam tu izreku i ne slazem se sa njom ni 1%, ali nebitno.
Ja ju doživljavam kao ekvivalent "pametnome dosta" ili "lp".
Nemoj me danas ozbiljno shvaćat, u ekstra trolly moodu sam.
wooddiebone Što slobodno makni s foruma.
Zezancija je uvijek dobro došla.
wooddiebone al sam post tak formirao da vidim hoće fensij reagirat.
Provociranje nije.
Fico
Ma zna on da ja njega ne provociram.
Drama zbog indie igre. What a time to be alive
viper89
Ma drama je danas oko svega.
Iskreno, meni ovo veći fail od Cyberpunka na PS4, al ljudima je teško shvatit problem koji nema direktne negativne posljedice na njih.
Ako se jedan Valve mora udvoravati, mora i mali cdpr. Krivi timing, nista drugo