Miro Joj mislio sam to nabavit svojevremeno, ali otišao sam na drugu stranu i nikada nisam. Izgleda drljavo, ali volim ja i drljavo.
Miro A reka san ti sam taj setting nije moj đir nisan ljubitelj modernog doba u rpg-u još i taj socialni dio...nisan niti jednu personu odigrao tako da ne očekujem da odjenom obožavam P5, mislin odusta san od nje ali opet je skinuta pa ču joj dati još jednu šansu.
Ako ne misliš jedno 10-15h ulupati u start, nemoj ni kretati. Igra primi čak i puno dalje kasnije, a 100h je neka realna satnica ako si detaljniji (za prelazak). Socijalni dio je najbolji dio igre, nisam tak nešt dobro doživio u JRPG-u do Persone, tako da planiram sve + SMT odigrati jednom. DQ je naspram P5 u ovom aspektu jedno 5/10.
Miro Persona S je isti k ko i sav taj Dynasty W đir i to bude zabavno na početku i jako brzo mi dosadi
Isto sam ja mislio, dok nisam ulupao 85h u igru. Oduševila me, fajt je super i nema veze sa Dynasti Warriorsima. Možda si na toj rečenici moje recenzije i stao 😃 Ali stvarno, igra je odlična i ako te brine ta borba, nemaš potrebe za brigom, više si mislim da ćeš odustati jer je nasljednik petice.