Imam nekih 16h igre.
Super mi je taj Job sistem, iako je užasno jako i previše grind. Baš ono, i leveli i job leveli trebaju nenormalno puno EXP/JP, a svaki sljedeći boss fight nije lagan. Često me 1-hitaju pa budem ljut malo. Par klasa (Monk, Berserker) su super, našao sam poteze koji troše BP pa tako samo odem u minus i ne trošim MP, a deru nenormalno. Grind je sada lakši i boss borbe normalnije.
Priča je i dalje 2/10, i ne samo to, nego su totalno iskopirali recept iz prijašnje 2 igre. Sve se svodi na ajmo u grad, tu je novi lik, pobijedit ga, dobit od njega novu Job klasu, trči u drugi grad, repeat. Doslovno je sve na tu foru već 16h igre.
Muzika je mediocre, nije me nešto zaokupila.
Side content je fetch, ali ima fora questova gdje se borite s side-bossevima i to mi je super. Čak ima i storyja uz side content, ali story je drlog pa ovaj dio nije ni bitan. Većina questova je idi tam ubi to vrati se, ili 12 puta idi vamo tamo da preneseš 1 item 13 puta.
Sviđa mi se kak igra nudi i terrain skillse, pa se na neke lokacije može vratiti kasnije i ubrati propuštenu kutiju. Nije nametljivo, za sada.
Ako opet nakon pola igre prelome stvari i krenu ispočetka u nekom loopu, gasim momentalno.