Avowed
neznam ako je vec bilo ovdje
Moram priznati da me igra do sada nije pretjerano zanimala ali sam nakon ovog videa promijenio misljenje
Dajte, vidjelo se iz aviona da će biti igretina.
Koliko sam čitao o ovome, toliko mislim da bude epic fail. Zainteresiran jesam ali eto.
Ništa ti više čitanje na netu ne znači.
Mediji svemu daju 9, a igrači 0.
Ovo se isprobava samo radi Obsidiana, ali da je briga neopravdana, nije.
wooddiebone smrdi mi nešto tu ful. Nadam se da sam u krivu. Vidjet cemo
Likovi izgledaju bezveze.
Nema muškarčina, damn.
A wow.
Igra će biti cross-buy Xbox i PC tj Battle.net!
https://news.blizzard.com/en-us/article/24177681/avowed-breaks-down-barriers-with-cross-buy
- Uređivano
Jučer malo igram i zato volim ovu igru. Zbog malih stvari.
Došao sam u grad u četvrtu regiju i šetam i galami netko "Godlike, Godlike, Godlike" i rekoh koji k. Okrenem se i odem prema njima kad ono tamo dvoje ljudi koje sam spasio u prvoj regiji. I zaboravio sam na njih bio. I ništa, zahvaljuju mi što sam im pomogao (to je bilo prije jedno 30 sati igre) i kao u međuvremenu su se snašli, kupili neku kući i pronašli su u kući u kovčegu poklon za mene.
Znači dobio sam jebački zlatni armor koji mi taman odlično boosta napad i proširuje staminu 20%. Uz to ima dobre ostale bonuse. Eto, da nisam na njih naletio ranije i odlučio im pomoći, dobio bih kiflu. Nije to ništa sad revolucionarno, ali veseli. I kažem, baš mi je podiglo statse fino.
Nemoj to ni pisati, ljudi će samo početi raditi dobra djela u igri jer očekuju nešto zauzvrat. To nije pravi altruizam i filantropija.