krpa Što više gledam gameplay igra se čini manje zanimljivom. Stvarno nemaštovito i lišeno friških ideja u svakom smislu. Kako igram svaki horor na koji naletim, vjerojatno ću i ovo, ali full price ne bude dobilo.
Legendary_Hero Previše melee-a i dodgea po mom ukusu. Očekujem neke hard modove, pa možda bude combat izbalansiran.
eraserhead nisam mogao izdržat…prednaručio, previše mi baca na DS, jedan od meni dražih serijala. Čeka se početak 12og 😝
resident_evil Ovaj zadnji video me nije previše oduševio. Jer nisam očekivao da će baš toliki fokus biti na melee borbu. No i dalje ne sumnjam da nas čeka vrhunski novi IP.
Tuhy Odlično složen trailer i definitivno mi najbolji od svih dosad, ponovno mi dignul interes za igrom. Doduše, imam sasvim dovoljno toga i vjerojatno neću kupit odmah. Očekujem pozitivne reviewove, odigrat će se zasigurno u sljedećim mjesecima.
Sorcerer System Requirements Minimum: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 Processor: Intel® Core™ i5-8400 or AMD Ryzen™ 5 2600 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 580 DirectX: Version 11 Storage: 75 GB available space Recommended: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 Processor: Intel® Core™ i7-8700 or AMD Ryzen™ 5 3600 Memory: 16 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 or AMD Radeon™ RX 5700 DirectX: Version 12 Storage: 75 GB available space Additional Notes: SSD recommended
Zero Nešto mi iskočilo na yt da su išli "ključati" broj animacija umiranja i da će dobar dio njih biti kao DLC ili season pass. Pa jel jebeno moguće da idu tako nešto izvoditi?
member Sve u vezi tog twitter posta je užasno. Kakav season pass za singleplayer igru? Koga briga uopće za animacije smrti, to je valjda selling point kad imaš 13 godina. I zašto to stavljat kao prioritet za sljedeću godinu, kužim da je to neka polu šala, al dno.
Flipper Nabavlja li tko? Ja se još mislim. Nemam što sad igrati nakon Ragnaroka (nemam backlog) i imam osjećaj da će biti ovo vrlo dobra igra. Dakle, nekih 85 recimo. Ono što mi se ne sviđa je činjenica da recenzije dolaze na release date što često nije najbolji znak. Iako kažem, imam osjećaj da će ovo biti sasvim dobra igra.
Zero Flipper (nemam backlog) Imaš, ne laži. I ogroman je.: p IMO, ja bih čekao recenzije, neke stvari mi djeluju pomalo zabrinjavajuće, ranije sam već vidio komentare o nebalansiranosti i sl.
krpa Razmišljam se uzeti jer horore ne propuštam, ali s druge strane ovo mi djeluje dosta neoriginalno i bez trunke mašte. Poslije Signalisa jednostavno mi nije dovoljan SF horor koji će reciklirati već viđeno i očekivat da budem zadovoljan istim. Ako recenzije budu jako pozitivne i ispadne da se varam oko gore napisanog onda bi se moglo kupiti.
doktor1 "Having a white male lead will lower the score with many woke publications, let's be honest."
Miro Gledan malo gameplay videa da vidin bili kupio ali neznan nisan nesto odusevljen po ovome sto san vidio, nekako losija verzija dead spacea