resident_evil Super je intervju! Glen mi je jedan od dražih ljudi iz gaming industrije. Vidi se iz aviona da svaku igru radi iz ljubavi te se cijeli da u to. Sviđa mi se da će igra imati mogućnost istraživanja. Očekujem nešto kao u Bioshocku. Ako hoćeš samo po priči okej, ali ako želiš više saznati o tom svijetu možeš i to. Držim fige da gameri prepoznaju novi dragulj od ovog tima.
resident_evil Ne mogu dočekati ovu igru! Nadam se da će i prodaja biti dobra pa da dobijemo jedan nastavak. Nakon toga volio bi opet novi IP ali da se ostave svemira. Neka pokušaju podvodni grad ala Bioshock ili postapokaliptični horor. Više bi volio podvodni svijet.
master_x Igra je čista kopija Dead Space serijala.Šta nije čudno kad je od istih developera pod novim imenom.Izgleda odlično,i nadam se da neće razočarat.
Skellington Odlično izgleda, atmosfera i sve jako jako intenzivno izgleda. Ovo, Dead Space Remake imat ću se zbog čega trzat hehe 😃
krpa Što više gledam gameplay igra se čini manje zanimljivom. Stvarno nemaštovito i lišeno friških ideja u svakom smislu. Kako igram svaki horor na koji naletim, vjerojatno ću i ovo, ali full price ne bude dobilo.
Legendary_Hero Previše melee-a i dodgea po mom ukusu. Očekujem neke hard modove, pa možda bude combat izbalansiran.
eraserhead nisam mogao izdržat…prednaručio, previše mi baca na DS, jedan od meni dražih serijala. Čeka se početak 12og 😝
resident_evil Ovaj zadnji video me nije previše oduševio. Jer nisam očekivao da će baš toliki fokus biti na melee borbu. No i dalje ne sumnjam da nas čeka vrhunski novi IP.
Tuhy Odlično složen trailer i definitivno mi najbolji od svih dosad, ponovno mi dignul interes za igrom. Doduše, imam sasvim dovoljno toga i vjerojatno neću kupit odmah. Očekujem pozitivne reviewove, odigrat će se zasigurno u sljedećim mjesecima.
Sorcerer System Requirements Minimum: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 Processor: Intel® Core™ i5-8400 or AMD Ryzen™ 5 2600 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 580 DirectX: Version 11 Storage: 75 GB available space Recommended: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 Processor: Intel® Core™ i7-8700 or AMD Ryzen™ 5 3600 Memory: 16 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 or AMD Radeon™ RX 5700 DirectX: Version 12 Storage: 75 GB available space Additional Notes: SSD recommended