- Uređivano
maverick Mislim da ću danas završiti igru, ne čini se duga. Nije loša, atmosferična je, ali nekako mi fali nešto. Svakako vrijedi neke pare, ali ne full price - imao sam i ja crasheva, clunky je malo combat, roknuo sam exploziv u glavu protivniku i ništ se nije desilo (neki su očito skriptirani djelomično), collectiblsi nestaju, ima tih nekih gluposti. I totalno sam razočaran oružjem, svodi se na to da samo melee dereš, a ja očekivao neki gun combat.
Ne znam jel ima NG+, ako ima, onda bi moglo bit super jer ima upgrade-a za oružja a neću sigurno sve do kraja dići. Veliki minus mi je inventory koji kreće sa valjda 4 slota onak, a kasnije 8. Stalno nešto ostavljam na podu, nemam mjesta, a sve što nosiš su ammo i health. I za prodaju za kredite koje onda za uprave mećeš. Nema armor upgrade nikakav, šteta. Fali puno tih mehanika, baš fali još nešto da to sve bude nekak cjelina. Kao da nisu imali vremena i ljudi da naprave što su htjeli.
Priča čak nije skroz loša, ali nemam pojma šta je ovo sve skupa, nedorečeno je jako.
Do sada 0 boss borbi, chapter 6 sam.
maverick osim kada govorimo o jrpg i from software jer tu imamo drugaciji ukus.
JRPG <3 Da je bar ovo JRPG