Tehnički krš CP'77 >>>>>> Savršeni smor RDR2
HEHE
Tehnički krš CP'77 >>>>>> Savršeni smor RDR2
HEHE
Ajme kako to grdo izgleda na konzolama. Bome su ga podvalili. Inace igra se odlično vrti na rtx2070super.
NeithRedhat stuttering? uhh. ja nemam toga.
updejtaj windowse, pokreni CMD na admin upisi sfc /scannow, skini DDU sa wagnardsofta napravi clean uninstall nvidia drivera preko DDU iz safe moda, isčupaj kabel od neta instaliraj drivere na friško i instaliraj samo drivere i phsyx bez nvidia experiencea.
fensisuperstar ...i uninstalliraš Cyberpunk 2077. Ne može štekat ako nije instaliran.
Ma ajde, kao što rekoh, ni prvi ni zadnji put. Kad je Crysis 3 izašao za PS3 to nitko nije spominjao.
Zapravo sve igre sa kraja te generacije su bile krš na PS3.
Oćeš Far Cry 3, Crysis 3, GTA V...
Last-gen konzole su last-gen konzole. Target im je bio PC, a ne PS4.
Meni na rtx 3080 vrti sve na ultri u 2 k i sve max izgleda savrseno
proudcroat Neće jer se uvijek nađe par postavki koje bespotrebno unište framerate.
Trenutno nemam vremena za ovu igru ali svakako je na listi, osvrnuo bih se samo na Call of Duty Cold War kojega su recenzenti razapeli diljem svijeta, a igra je rađena pod velikim problemima (promjena developera i ubacivanje starog enginea te razvoj svega 2 godine), dok je ovo čudo najavljeno 2013 godine ak se ne varam a to je vrijeme kada su tek PS4 i Xbox One izlazili.. znači cijelo vrijeme je igra rađena prvenstveno za taj gen.. ovo kaj sam vidio danas vijestima - sramota.. bolje da su ju odgodili još na godinu dvije ako ne znaju raditi kvalitetan posao.. a ovako su se posrali sami sebi u usta, najhvaljenija kompanija izmanipulirala s rewiev kodovima i varanjem naroda.. a bili su tako cijenjeni..
Kada je izašo krš od Horizona u PC verziji komentari su bili:
"HAHAHAHAHAHAHA, odigro sam to te i te godine"
"HAHAHAHAHAHAHA, PC master race, a igra bolja na PS4"
"HAHAHAHAHAHAHA, PC nemože to gurat"
"HAHAHAHAHAHAHA, Pf, kada sam ja još uživo u toj igri"
"HAHAHAHAHAHAHA, trebali ste to odigrat na platformi za koju je zamišljen"
Koliko patcheva su izbacili? Deset?
Šta da su u isto vrijeme radili igru za PS i PC, dali bi bila nedodirljiva ili bi bio tehnički krš na PCu?
Treba li šta dodati?
Ne, igra se ne radi od 2013te godine.
Primarno su se fokusirali na igru nakon završetka svih ekspanzija za Witcher.
Ne opravdavam to sakrivanje gameplaya i slična sranja, ali hardver u starim konzolama je već debelo zastario i treba već jednom prestati ona "hahahaha, kutija od 300 eura stara 7 godina izgleda skoro isto kao i PC od 7000 eura". Jer sada kada je situacija obrnuta, kada više hardver nemože to gurat situacija nije smješna već gori internet.
Igra je impresivna; toliko grananja, razgovora, mehanika, razvoja lika sa skilovima, perkovima itd uz fantastičnu prezentaciju zahtjeva hardverske resurse i jednostavno PS4 i X1 ih nemaju. To su znali, odgađali i jednostavno nisu mogli spakirat.
Bezobrazno, ali CDPR kao i Naughty Dog, Kao i Rockstar radi za novce, dioničari i gazde žele novce, brdo novaca.
Flipper A da? Vidis kako se ipak na kraju vracamo na ono moje kada sam pisao istu stvar za Batmana na PCu. Doduse on je bio broken do te faze da je fps bio 1.
@NeithRedhat nope, testirao jucer na 4k monitoru kod brata s raznim postavkama i igra na 3070 je zakucana na 1440@60. Ono sto rusi performanse i sto treba dodatno peglanje je ray tracing. Medutim, to je ujedno i next gen stvar.
I ovo sto @doktor1 pise. Zasto na ovom forumu mora biti toliko podjela i ovakvih stvari. Sada bi "zlocesta i bahata" pcmr ekipa trebala pisati slicne komentare? I onda bi opet ispalo da su pojedinci ugrozeni ovdje.
Meni je jasno da su oni morali izdati ovo i u obliku toster verzije za ps4 i xone i zaraditi lovu.
Meni samo nije jasno da su pojedinci unatoc upozorenjima i pisanjima mene i iskusnije ekipe isli to i kupiti i igrati. Nevezano za cdpr, ako vam se svida igra, pricekajte ps5 verziju, ta verzija igre jos nije izasla.
Sto se tice nekakve usporedbe, sjetite se i witchera 3 i pojedinih lokacija gdje je ps4 radio na 20fpsa... Prije 5 godina
@Excommunicado napade osudujem, samo je problem sto ta cura nije odigrala igru, a i ono sto je probala je bilo na laptopu. Premalo i prelose za ovako masivnu igru.
@Nexus nisu bili mali problemi, jer rdr2 u tom trenu NISI mogao igrati. Znaci igra ne radi, smrzne se ili bude crna slika, a zvuk pici dalje. Kako to moze biti manji problem?
Chono, pričaš o podjelama, a sada ih ti iniciraš (nakon Doktora). Poanta vam donekle stoji (pogotovo za Batmana), ali sve pada u vodu kada dođemo do spektra veličine igre. Ovo je jedan od najvećih launcha neke igre u povijesti i sve drugo navedeno po utjecaju je neusporedivo.
Pratim (s modovima temu) i brišemo bilo kakav poticaj vođenja radprave u pogrešnom smjeru (PC vs konzole).
chono7 Meni samo nije jasno da su pojedinci unatoc upozorenjima i pisanjima mene i iskusnije ekipe isli to i kupiti i igrati. Nevezano za cdpr, ako vam se svida igra, pricekajte ps5 verziju, ta verzija igre jos nije izasla.
Sve pet, samo ako prodaješ nešto za 60 eura kupcu, on mora dobiti tehnički ispravan proizvod. U protivnom budi fer i reci da to konzola ne može vrititi kako treba i izbaci igru samo za next-gen uređaj.
But, but... Money
Fenix ne iniciram, vec naglasavam i to jednom recenicom.
Sto se tice rtx 3080 frend mi je pokazao na 3440x1440 i dlss auto. Igra radi izmedu 90-100fpsa, s time da zna pasti na 60 u gradu. Ali izgleda totalno next gen sa ray tracingom. Bas predivno. I mislim da ne mozes samo tako iskljuciti usporedbe, jer upravo clanak govori o tome. S time da ovdje ne pisem o retardiranim prepucavanjima, vec o kulturnoj i argumentiranoj raspravi.
Kad smo vec kod toga, ima li netko ikakav screenshot sa konzole? I jos bi htio reci da je moguce kako cete imati i vise bugova s obzirom na izvedbu, pogotovo na ps4
@Deadwalker to pisem vec godinama. Pa su se pojedinci nasladivali na takve postove. I na kraju cu ja biti kaznjen, jer sada ukazujem na licemjernost, dok ce oni proci nekaznjeno.
chono7 Imaš moj screenshot u temi baš, i nešto iskustva sa PS5 konzole ove last-gen verzije igre. Ljudi ne lažu, radi se stvarno o 2 različite igre - jedne za PC gdje sve izgleda spektakularno i predivno, jedne koja je zapela negdje na PS3.
chono7 Meni je jasno da su oni morali izdati ovo i u obliku toster verzije za ps4 i xone i zaraditi lovu.
Meni nije jasno. Stvarno mi nije jasno kako su mogli izbaciti igru koju ni igrat ne možeš. Kakva je tu logika ili bilo kakvo opravdanje? 3 milje korisnika nije mali broj, a taj broj sad igra/gleda i nije ljudima jasno da se ovo moglo desiti. Ovo treba zakonski kaznit, ovo nije jebeno igrivo do te granice da je postalo jadno i tužno u isto vrijeme.
Na kraju dana, mislim da nikom nije krivo da se barem vi možete igrat na PC-u, samo je problem što igram PS3 igru na dan izlaska na svojoj konzoli. I to verziju koja nije prošla quality checkove za osnovne stvari.
foggy jasno mi je u kontekstu 3.2m prodanih primjeraka. Nije mi jasno u kontekstu marketinga i imidza kompanije. Zapravo, malo toga mi je jasno opcenito oko izlaska ove igre.
Da mozes samo tako mozes unistiti opci dojam, a zaista se radi o vanserijskoj igri.
@Fenix hocemo otvoriti posebnu temu za direktnu usporedbu? Tipa @foggy stavi screenshot iz igre i onda ja stavim na istoj lokaciji. Imat ces i materijala za jos jedan clanak i mozda upozoriti jos kojeg igraca kod nas da ne baca 60eura za ps4 i xone verziju
chono7 Samo da su rekli ne idemo van na konzolama, evo PC verzije pa će konzole kada bude spremno. I dalo se srediti sve što ne valja. Nebi sada gruntali bezveze, gledali bi slike i divili se igri, pričali o bugovima i smješkali se što kite ispadaju iz gaća a sise kroz majice. Sve bi bilo super i prihvatljivo, čak bi i svi reviewovi onda imali smisla. Ovako, ja sam sve više ogorčen na svoju verziju igre. Vidio sam dobar broj impresivnih igara koje izgledaju jedno 5 puta bolje i rade 10 puta bolje i stabilnije, bez bugova. 20 bugova u 2h igre, jel to normalno?
foggy nikako nije normalno, samim time sto ti je vecina bugova koje ti imas zapravo glitch zbog izvedbe, jer ti zapne u pipelineu. Nesto slicno sam iskusio kada sam isao peglat novije igre sa starijom grafom. Zapne izvedba u procesu i zglitcha se.
Kasno je sad @foggy moj, steta je ucinjena i tesko ce nekakav patch popraviti tvoje razocaranje.
Ja bas gustam u igri i jos niti jedan problem nisam imao, osim kada je konobarica prosla kroz mene u baru, ali ajde navikao sam na to
Da, često izgleda kao kad igraš zahtjevnu igru na slabijoj konfi pa se sve prekasno učitava po par sekundi
chono7 nikako nije normalno, samim time sto ti je vecina bugova koje ti imas zapravo glitch zbog izvedbe, jer ti zapne u pipelineu.
To nikako nije istina. Svugdje je jednako bugovito. Dobar dio su samo simpatični clipping bugovi, ali ima i ozbiljnih gamebreaking problema, neovisno o platformi. Nisu bugovi magično nestali jer je igra ljepša.
Na kraju krajeva, mediji su igrali isključivo PC verziju, pa kažu da je igra krcata i krcata bugovima.