Cyberpunk 2077 recenzije, patchevi i tehnička strana igre
- Uređivano
Jel' nije jučer/danas trebao doći onaj nekakav patch - prvi od ona dva velika najavljena? Naravno mislim na current gen konzolaške verzije.
- Uređivano
Jedino upozorenje da se smirite.
- Uređivano
fensisuperstar
Uspio sam!
Btw u svemu se slažem sa Angry Joem (opet), 4 od 10 realna ocijena. I da, umro sam na recenziju...
Flipper Trebao trebao
Preniska ocijena po meni bar za PC. Koliko god bugova igra imala jednostavno je grijeh dati ista ispod 8. Blizu 100% igre sam pa ću napisati par svojih dojmova kad završim.
Nije grijeh.
Ja sam joj dao 6/10, ali objašnjavam to tako da je 6 stvari 10/10, a 4 stvari je 0/10
To je još uvijek 6/10 igra.
kad god netko (tko ima više od šesnaest godina) kaže da je, citirat ću -- "umro" na recenziju angry joe-a . . . ja umrem. s obzirom da ne znam koliko mi je točno još života ostalo, molio bih vas da budete obzirniji. hvala.
wooddiebone a koje su te 4 stvari?
- Uređivano
k
"Od humora sviju, koji postojaše, najdivniji je onaj koji najretardiraniji bijaše"
-- Aristotel 342BC
prayer
Policija, AI, optimizacija, ispoliranost
wooddiebone to je po meni sve jedna stvar - tehnička strana. Da je tako kako ti kažeš mogu ti nabrojati još 15 stvari pa će igra biti -6 a ne 6.
- Uređivano
prayer
Ne znam. Pisao sam već kolko mi je igra zabavna, ali ne mogu preko nekih stvari preći.
Vjerujem da će igru popraviti da mi bude 10/10, ali do tad, iznad 6 ne mislim ići.
Čak mislim, iako sam načelno protiv 0/10 ocjena, da je to tu čak i opravdano, bar na konzolama jer nekim ljudima igra jednostavno NE RADI.
Osobno ne bi dao 0/10 ničemu, ali u tom slučaju mi je ta ocjena sasvim opravdana.
Veliki dio igre je jednostavno potrgan i ne radi i ignorirati to je greška.
wooddiebone Pa gle, imam oko 70h igranja za sada i u svo to vrijeme nisam imao niti jedan ozbiljan bug, svi achievementi normalno padaju i igra se vrti uredno i dobro. Meni recimo smeta AI i omjer side questova nadoram glavne priče gdje se vidi da glavnoj priči fali još jedan act. Sve ostalo od prezentacije, gameplaya, glazbe i replay valua je meni čvrsta 9 ili čak 10 u nekim dijelovima. Da me se usto to pita za godinu dana pita kada igra bude bila u boljem stanju sigurno bih dao manje, no igra ovakvog kalibra u gore navedenim kategorijama nema šta raditi ispod 8.
Potpuno neočekivano što je frajer 60% vremena recenzije posvetio bugovima (gotovo ljubomoran što nisam vidio 99% tih bugova, valjda mi je CDPR zabunom poslao ispravnu igru ), 20% vremena seksu, dildacima i disco mudima i 20% vremena tome kako je igra zapravo sjajna.
Na početku i na kraju recenzije reklama za neko energetsko piće.
Živio kapitalizam i YouTube novinari, najveći borci za gamersku pravdu.