YouTube sadržaji su trenutno u većini slučajeva običan hejt train da se pokupi klikovi dok se još mogu, fokusirani prvenstveno na pojedine segmente igre koji su ispod svake razine, dok se istovremeno ignorira sve ostalo što itekako valja.
Za većinu igrača (prvenstveno u slučaju PC verzije) igra je čvrsta 8-ica, za ljubitelje žanra i 9-ka. Meni su svijet i priča bili toliko imerzivni da mi je naprosto žao što nema više contenta. Dok bi u slučaju AC-a prigovarao da ima previše svega, ovdje mi baš fali još dobrih questova jer ih CDPR stvarno odradi majstorski. U tome su najbolji i to se itekako vidi u samoj igri.
RPG gameplay je fakat odličan, no AI je totalno u banani pa igri manjka bilo kakvog izazova. Tehnički je igra pomalo ispred svog vremena budući da su gurali ray tracing na open worldu s takvim vertikalnim levelima. Bez DLSS-a RT uopće ne bi funkcionirao u kontekstu te igre (tu pričam o puno širem ray tracingu, a ne samo o refleksijama što je do sada bila većina RT implementacije).
Ja sam inače pred kraj igre isključio RT i dao prednost native rezoluciji. Čak uz "običan ambient occlusion", to je grafika koja ima WOW efekt na levelu Crysisa iz 2007. godine.
Wooddie iz moje perspektive ima donekle pravo - dok u određenim segmentima igra naprosto briljira, u drugima je toliko ispod svake razine da se pitaš je li uopće imala bilo kakvo alpha / beta testiranje.