Tema je izdvojena iz Cyberpunk 2077 teme

Nego zaboravin vas pitati pošto je igru radila Bethesda jeli ce biti kakva ekskluziva od sadrzaja za box i pc ili sve isti dolazi i na ps?
Mislim ipak je microsoft vlasnik bethesde

Pokusaj humora? A brizan pupic...

Giphy - Jesse Pinkman Reaction GIF by Breaking Bad

Kako je juce jedan od ventilatora na grafickoj riknuo, ja sam danas za svaki slucaj uzeo i PS4 verziju, necu ni da je probavam...cekam ponoc i PC, pa ako pocne da gori cu se prebacim na Sony 🙂

Ne mogu vjerovati da vam je toliki problem čekati next gen verzije 😆

Respect za one koje čekaju kao ja. Siguran da će igra biti dobra. Ali nekako imam filing da će im W3 i dalje biti najbolja igra.

Zato jer dok za tih 6 mjeseci izadju next gen patchevi mozes si spoilat cuda, iako igra ima hrpu krajeva, a ako sam mogel do sad igrat sve na cetvoci onda mogu i ovo

renda Da u pravu si, ali ovo je rađeno s next-genom na umu. Čak me više muče ovi bugovi, nego tih par FPS-a više što ću dobiti patchem.

chono7 Karikiram, poanta je bila da želim ispoliranu i sređenu igru, nije mi presudno ovo ostalo.

Kuzim te, ali brijem da posto je patch skoro 100gb da su popeglali vecinu

Warzone je postavio nove standarde, hehe.

Ukupna igra je 100 GB, sa patchem. Download stane na 57 GB pa čeka update. Što se next gen verzije tiče, pa iskreno iako znam da će grafa bit bolja i bugovi ispeglani, nikad mi nijedno ni drugo nije bilo presudno za uživanciju, osim naravno ako su bugovi gamebreaking a nisu. U toliko vremena do nove verzije mogu i krepat i dobit hrpu novih obaveza a sad sam free zbog smrdljive korone. Uostalom igra odlično izgleda i sada. 🙂

Znači igra na disku za one koji nemaju neograničeni internet i to velike brzine je krš s bugovima.

Nadam se da će izbaciti drugu seriju diskova sa patchom i punom igrom, a ne ovako parcijalno da ekipa mora skidati dodatnih 50gb. Smiješno.

Evo PS5 gameplay...jeste stream pa nije tip top ali koga interesuje.
            Pricali su o day one pachu ali nisam slusao jel bez njega ili sa

krpa

da 100 giga sa patchem i jos te cekad day one patch na ovih 100gb koji je navodno oko 40 gb

prayer
              Ne razumijem? Ubisoft i slični stalno rade ovakve stvari pa ih ekipa proziva (ja prvi) pa neću biti licemjer i eto zatvoriti oči na to. Očito su neki voljni, ali eto.

Normalizirajmo nedovršene igre i još hvalimo devove za to. Sve ok.

renda nope, 43gb je taj 1.01 patch koji ne mozes preloadat preko Steama, a day one patch odnosno patch koji bi trebao sjesti 12.12. nema poznatu velicinu downloada.
                @Nexus objektivno svi znaju da je Cyber za stepenicu bolji proizvod od Ubi igara.