renda Da u pravu si, ali ovo je rađeno s next-genom na umu. Čak me više muče ovi bugovi, nego tih par FPS-a više što ću dobiti patchem.

chono7 Karikiram, poanta je bila da želim ispoliranu i sređenu igru, nije mi presudno ovo ostalo.

Kuzim te, ali brijem da posto je patch skoro 100gb da su popeglali vecinu

Warzone je postavio nove standarde, hehe.

Ukupna igra je 100 GB, sa patchem. Download stane na 57 GB pa čeka update. Što se next gen verzije tiče, pa iskreno iako znam da će grafa bit bolja i bugovi ispeglani, nikad mi nijedno ni drugo nije bilo presudno za uživanciju, osim naravno ako su bugovi gamebreaking a nisu. U toliko vremena do nove verzije mogu i krepat i dobit hrpu novih obaveza a sad sam free zbog smrdljive korone. Uostalom igra odlično izgleda i sada. 🙂

Znači igra na disku za one koji nemaju neograničeni internet i to velike brzine je krš s bugovima.

Nadam se da će izbaciti drugu seriju diskova sa patchom i punom igrom, a ne ovako parcijalno da ekipa mora skidati dodatnih 50gb. Smiješno.

Evo PS5 gameplay...jeste stream pa nije tip top ali koga interesuje.
          Pricali su o day one pachu ali nisam slusao jel bez njega ili sa

krpa

da 100 giga sa patchem i jos te cekad day one patch na ovih 100gb koji je navodno oko 40 gb

prayer
            Ne razumijem? Ubisoft i slični stalno rade ovakve stvari pa ih ekipa proziva (ja prvi) pa neću biti licemjer i eto zatvoriti oči na to. Očito su neki voljni, ali eto.

Normalizirajmo nedovršene igre i još hvalimo devove za to. Sve ok.

renda nope, 43gb je taj 1.01 patch koji ne mozes preloadat preko Steama, a day one patch odnosno patch koji bi trebao sjesti 12.12. nema poznatu velicinu downloada.
              @Nexus objektivno svi znaju da je Cyber za stepenicu bolji proizvod od Ubi igara.

Nexus Problem je što si navikao igrati linearne SP igre bez ikakvih značajnih mehanika. Ubisoft je krš od kompanije što se tiče optimizacije, i to se znalo oduvijek. CDPR toliko razgrana svoje igre i toliko kompleksnosti i mehanika nudi da je iskreno čudo da nema bugova te zato i stoji day 1 patch kojeg moraju izdati, ne zato što bi igra bila krš bez njega što budimo realni iskreno i bi, već zato što su sami sebe zajebali sa relase datumom kojeg bi odgodili već 3 put. Čak i nakon 3. puta bi opet išli naći nešto novo za poboljšati pa bi tako u nedogled odgađali igru jer su tipovi perfekcionisti i luđaci.

Ukratko, igra je primarno trebala biti za Next Gen i PC te po meni bi zapravo bilo smješno kako kažeš uopće se buniti na takav patch s obzirom na sve napisano.

@chono7 @renda Očito ne kužite dalekosežne posljedice. Ako se takve gluposti nagrađuju 10-kama, koju to poruku šalje ostatku industrije? Pogotovo od ovakvog cijenjenog deva to se ne bi smjelo događati, a publika i kritika zatvarati oči. Želite ubuduće da bude sve više nezavršenih proizvoda pa da budete beta testeri za puni iznos? Ne bi se osjećali glupo zbog toga? Ja svakako ne želim biti beta tester i zato ću im to poručiti svojim novcem, odn. neće ga vidjeti dok se sve ne riješi.

prayer ja kao pc igrac s digitalijom na Nexusove postove.
                  @buz ne, nego meni je svejedno 😂 MORAM sve downloadat, sve sto izdaju. Nema fizikalije. 60gb u 2 i pol sata nije neki sex, al opet

Giphy - Conor Mcgregor Lol GIF by UFC

Pre 7 godina...
                    Coming : when it's ready
                    Pa sad spreman ili ne....stize

buz

ja kuzim i odvratno mi je to, pa jucer sam napisal tu negde da je ovo izvel bilo ko drugi bilo bi drvljem i kamenjem, odvratna praksa, a ovo je presedan kaj se tice velicine day one patcha, odurno

chono7 Ma imam i ja digitalju i kužim njegov post, no opet da kupiš koju god igru dan danas imat će neki patch od 10GB a te igre nisu niti približno kompleksne kao Cyberpunk 2077. Nemam ni ja optiku pa si fino stavim preko noći da se skida i ujutro se igram. Nije kao što je bilo prije gdje igru samo ubaciš i instaliraš sa diska i igraš jer su davno prošla ta vremena.

chono7 Ne ulazeći uopće u kvalitetu igre koju nitko ne spori, ovdje se radi o široj slici od nekog dodatnog ogromnog patcha (koji nije korektan na launchu). Ja sam očekivao da će biti ogroman jer je igra ušla u gold, a odgođena je što je upućivalo da nas očekuje major patch koji neće biti na retail verzijama diskova. Call of Dutyu smo se redovno sprdali zbog enormnih nepotrebnih patcheva. Braneći taj bullshit otvaramo opasne presedane i otvaramo prostor za to i u budućnosti.