Fico ta “sloboda” u gameplayu je vidjena vec sto puta u bezbroj igara i ovdje je samo solidna, prica je dobra, ali je linearna, a nije trebala biti(meni osobno ne smeta), a igra nije rpg(sam CDPR se maknul od tog naziva) igra pokusava biti rpg i ima tragove rpg-a, ali vec smo ovo prozvakali i ne slazemo se i ne budemo si promjenili misljenje
Cyberpunk 2077 recenzije, patchevi i tehnička strana igre
renda a igra nije rpg(sam CDPR se maknul od tog naziva) igra pokusava biti rpg i ima tragove rpg-a,
Ovo je glupa floskula koju su počeli lupati glupi jutuberi.
Ono što CDPR navodi kao žanr igre je apsolutno nebitno.
Može Bethesda zvati Skyrim nogometna simulacija. To ne mjenja činjenicu da je igra hardcore RPG.
Cyberpunk je u svakoj svojoj pori RPG.
I to dublji RPG od većine predstavnika tog žanra.
Nema jedne stvari koja je tu upitna.
wooddiebone ponekad se pitam je li on uopce igrao ovu igru ili bilo koji slican RPG
Igra je punokrvni RPG u svakoj svojoj pori.
Čisto dok čovjek vidi što Fensi radi s buildovima, sve ti je jasno odmah
- Uređivano
Jel' nije jučer/danas trebao doći onaj nekakav patch - prvi od ona dva velika najavljena? Naravno mislim na current gen konzolaške verzije.
- Uređivano
Jedino upozorenje da se smirite.
- Uređivano
fensisuperstar
Uspio sam!
Btw u svemu se slažem sa Angry Joem (opet), 4 od 10 realna ocijena. I da, umro sam na recenziju...
Flipper Trebao trebao
Preniska ocijena po meni bar za PC. Koliko god bugova igra imala jednostavno je grijeh dati ista ispod 8. Blizu 100% igre sam pa ću napisati par svojih dojmova kad završim.
Nije grijeh.
Ja sam joj dao 6/10, ali objašnjavam to tako da je 6 stvari 10/10, a 4 stvari je 0/10
To je još uvijek 6/10 igra.
kad god netko (tko ima više od šesnaest godina) kaže da je, citirat ću -- "umro" na recenziju angry joe-a . . . ja umrem. s obzirom da ne znam koliko mi je točno još života ostalo, molio bih vas da budete obzirniji. hvala.
wooddiebone a koje su te 4 stvari?
- Uređivano
k
"Od humora sviju, koji postojaše, najdivniji je onaj koji najretardiraniji bijaše"
-- Aristotel 342BC