Tzereen Za šesti emoji predlažem nešto u stilu čestitanja - handshake, highfive ili kucanje kriglama pive 🤝🤜🤛 🍻 Za sedmi predlažem nešto za iščekivanje ili mokre snove, tipa - molitva, fingers crossed, patlidžan ili kapljice vode 🙏🤞💦🍆
Chaky Chaky :evil_grin: Jedan :jelous: bi dobro sjeo, da ne moram stavljati angry (pa se krivo protumaci).
Zero Neki sad smajli ili nešto s iznenađenim likom (da, znam da smo onda na korak do FB, ali kako god, važne su primarne reakcije). Može i umjesto onog smajlija s jednim fejspalmom, ionako stavljam majmuna u 90% slučajeva.
Nightyx cudi me da se ovaj vise ne koristi 😛 btw suze od smijeha su uvijek top i to rado koristim di stignem 🤣
Fico Fenix možemo i takve rezultate izvaditi, nije problem haha Fenix je Big Brother. Čitava moderacija je Antonija Blaće.
buz Fenix Pa ja volim takve statistike, baš mi tu na forumu fali ona klasična statistika tipa koliko average postova na dan imaš, kad najviše postaš i slično. Znam da je to apsolutno nerelevantno i većina to ne prati, ali volim takve bedastoće.
AbelKOsMos Fenix Meni ovo vise lici ko da si ulozio neke pare u DOGE coin kada je bio 7 centi. 🙂 To the moon my doggies.