Bok! Sinoć mi sinula ideja za ovakvu vrstu teme zahvaljujući članku o Tomb Raideru https://ffa.hr/vijesti/tomb-raider-se-u-novoj-igri-vraca-pocetcima-pokusat-cemo-spojiti-original-i-novu-trilogiju/55945/ Inače mi se ovakve stvari sviđaju jer iz hobija radim fotomontaže, editiram slike na bilo koji način i sl. pa takvu temu i pokrećem. Oni koji rade slično, stavljajte ovdje svoje fotomontaže koje na bilo koji način čini izmijenjenu originalnu sliku bilo da su povezane sa nekom videoigrom, likom iz igre ili uopće nisu, Možete radove i drugih ako vam se čine zanimljivi i zabavni. Ja ću prvi postat dvije slike. Prva slika je već stavljena u temi o likovima (Joel Miller TLOU1) ali ovdje joj je primjerenije mjesto a drugu sam danas napravio.

1 / 2

Fenix Da, točno. Meni su ovakve stvari super. Ponekad ispadnu smiješne a ponekad i ne.

6 dana kasnije

Nova fotoontaža, Nije potpuno gejmerska ali povezana sa gejmingom. Inaće ne radi mi slovo M na tipkovnici (Microsoft se urotil protiv mene) pa ponekad zaboravi upotrijebiti rezervnu tipkovnicu pa izostane slovo "M", sorry na tome.
Tema: FFA Team -Apokalipsa

TITANXIS hahahah

Ni približno ne znam što bi ovo trebalo bit, ali je super 🤣 🤣🤣

Hvala ti! Pokušao sam ubaciti sve vas koji pišete recenzije na portalu po vašim nadimcima. Ptica @Fenix, delfin @Flipper, efekt magle @foggy, tuljan @Fico a za njega nisam bio siguran kaj nadimak simbolizira pa sam stavio i legendarnog fićeka, a @figo je nogometaš a @blade je Blade. Neke nisam mogao prikazati, @Tzereen npr, osim da sam stavio predatora kojeg ima na avataru (trebao sam tako) i još neke od vas. Dabar simbolizira jedan drugi gaming portal. Došao je kao na vaš teritorij da bi igrao PS4 igrice, haha, trenutno igra TLOU2 a FFA tim negoduje u vezi toga što je došao na tuđi teren i nastaje navodna apokalipsa i eto to bi bilo ukratko pojašnjenje. Fotomontaža nema neku dublju poruku osim čiste zekapeke.

Hahahaahahah svaka čast!

Pozdrav! Na samom početku kratko objašnjenje scene sa fotomontaže. Joel je napravio oproštajku jer odlazi kakti u mirovinu i tako pozvao on večinu aktera u svoju gajbu iz TLOU serijala, manje više glavni likovi zamišljeni kao pravi glumci. Nemoram objašnjavati njihove međusobne relacije tipa odnosa prijateljstvo, sukobi. Inficirani su također glumci i u sceni nisu prijetnja. Predložio bih vam da čitate tekstove u oblačićima po rednom broju kako sam zamislio da ide tijek događaja. Vide se sitno slova ali povečajte si.
      Tema: Joel's Party -Farewell

Evo još jedne fotomontaže na temu TLOU. Joel i njegova družina su u potrazi za novim resursima van SAD, pa su tako stigli i do Europe. A kud će prvo nego na balkan na kojem se nalaze već dulje vrijeme. Nisam htio precizirati gdje točno i neka si svatko zamisli da su stali baš u njegovom zavičaju. Iz mjesta u mjesto ne idu manje više cipelcugom kao u igri nego autom (stariji tinejđeri će odmah prepoznati o kakvom se auteku radi, lol) koji doduše vide mu se godine ali jebiga post apokaliptično je doba i sve i svi imaju svoje ožiljke. Dok Joel skuplja resurse i baš je orobio podrume nekih staraca koji su sad već bloateri pa im Joelova pljačka i ne smeta puno. Lijekovi, klopa i slatkiši. U podrumima je naišao na neke bačve a jedna je zamislite bila čak i puna pa je i nju na krov auta šiknul. Za to vrijeme Ellie i Dina umjesto da pomognu Joelu one se zajebavaju. Eto, vidite i sami.
      Tema: Ellie In Europe -The First Stop

Ellieina družina se nastavlja. Ne mora puno objašnjavati ovu scenu. Ekipica se još uvijek nalazi na prostorima bivše juge. U ovoj fotomontaži negdje u Ličkom seocu. Joel i Ellie su u ophodnji svojim autekom, povremeno se odmore i stanu uz cestu ali to im ovoga puta nije bila pametna ideja. Dok su prolazili Španjolskom stali su na put Dr Salvadoru (lik iz RE4) koji ih od tada neprestano prati. Sustigao ih je i sad nastala frka.
      Tema: Ellie In Europe -Residents of Evil

Pozdrav ljudovi, evo malo sam se odmaknul od TLOU-a tema pa sam napravil nešto drugačije. Fotomontaža na temu Cyberpunka. Kibernetička punk ekipica se vratila u prošlost u grad Varšavu u 2021 g. otkuda su potekli njihovi preci, lol. Na trgu među ruljom našao se sasvim slućajno ali baš slućajno pravi panker, jedan od začetnika punk pokreta John Lydon inače vocal iz punk benda Sex Pistols (onaj tko nezna) pa je malo nešto im dobacival u svm stilu i cyber ekipa je blago poludila što nije sve prikazano na fotomontaži. King Konga sam ubacil iz fore a trebao bi predstavljat zamislite, veliki problem današnjice a to je virus korona. Laku vam noć!
      Tema: CyberJunk 2021 -Back To The Past

[/soiler]

Fenix E da vidiš, njega sam smetnul sa uma. Nemreš se svih sjetit, jebiga ali bio bi fora da se i on našel u montaži. Zamisli da je onaj npc on, haha.

Već dulje vrijeme bila mi je želja napraviti grad od PlayStation konzola sa pogledom na put do grada. Ispunio sam si želju. Posvećujem ju svim imaocima bilo koje Sonyjeve igrače konzole. Umetnuo sam Crasha kao glavnog lika kojeg sam prvog upoznao na PS-u i tek onda druge te njegovog osobnog asistenta Aku, Aku-a. Put vodi ka gradu a Crash veselo trčeći mu u susret.
      Tema: PlayStation City -Crash's Way

Dva dana nakon Joelove oproštajke zbog odlaska u penziju. Pošto mu je tada Abby darovala golf palicu pozvala je Joela na partiju golfa da ju odmah i isproba. Joelu se Abby počela sviđati (Love is in the air) pokušao je ali ne ide. Abby je tvrd orah. Jadan Joel, ništa mu ne ide od ruke. Ko mu kriv ka ustane non stop na lijevu nogu. Možda bude popušil i u partiji golfa. U pozadini je Gollum (LOTR) koji prati tragove svojeg dragocjenog blaga koji su ga doveli do Abby.
      Tema: Abby On The Track -Winter Tenderness

Umjetnička slika sa temom TLOU. (Joel's Party -Farewell)

Nova PlayStation 5 fake igra: A Mysterious Woman

1.Umjetnička slika sa temom Ellie plays the guitar;
      2.Posljednji od nas -Joelov bijeg;
      3.Posljednji od nas -Abbyin bijeg;
      4.Archaic Heroes -The Invasion.