Nexus one ruke i ramena možeš jedino dobiti s ozbiljnim uzimanjem steroida i sličnih drogica.
Ja ne znam jesi ti upgradeao Abby do kraja, ali ja sam ju trpao suplementima dok nije vodu srala.
Steroida očito ima na pretek, ne kužim zašto se to koristi kao argument da je tijelo nerealno.
Ako išta, onda naprotiv.
S druge strane, ipak mislim da su malo pretjerali sa tim. Isti efekt se mogao dobiti i sa puno "prizemnijim" modelom sa kojim nemam osjećaj da će kurac izvadit i počet mlatit klikere .
Sa gameplay strane, Abby je baš masna i zabavna.
Igra se slično kao Joel u prvoj igri, ali sa još dodane maščobe i težine.
Mlatit runnere sa šakama je odličan kontrast na Ellienu fragilnost i fleksibilnost.
Savršeno su pogodili koja oružja da naprave dostupnima Ellie i Abby da dodatno naglase različitost playstyleova, a opet je sve poznato i funkcionira onako kako misliš i ne zahtjeva navikavanje.
Sa strane narativa, meni iskreno vrlo drag lik.
Mogu reći da mi TLOU serijal sada ima tri jednako draga protagonista.
Ne bih se složio da lik skače iz negative u pozitivu nego je, kao i Joel i Ellie skroz pozitivan lik koji je u životu doživio ogromnu tragediju i kao takav je nesavršen.
Sama radnja igre i redosljed događanja nikako ne ide u prilog Abby kao liku kojeg bi trebao zavoljeti i mislim da bi čak preferirao varijantu u kojoj pravu Abby upoznamo puno prije njenog neslavnog akta, a uvjeren sam da bi dosta igrača kojima se igra sada ne sviđa u tom slučaju ipak imali više pohvala nego kritika.
Svejedno, narativ ovakav kakav je, stvarno radi nešto što nismo prije vidjeli i kopa u dubine glave u koje mi još niti jedna igra nije kopala.
Vrlo kompleksan lik i igra.