• Gaming Vijesti
  • Ghost of Tsushima i The Last of Us 2 vode u izboru za igru godine

Svako daljnje prepucavanje se kažnjava. Hvala.

Tzereen

slazem se u potpunosti, igra koja je napravila osvjezenje u open worldu, sa dosta inovativnih sitnica, vjetar kao najbolji primjer, vecina se slaze da je igra jebeno dobra, tak da se nemoj zamarat sa par(dva?) misljenja tu, ako je tebi dobra, jebeno 🙂 meni je isto, dugo me ni jedna open world igra nije tolko fascinirala ko ova

wooddiebone
Ni ja ju nisam odigrao, namjerno sam čekao upgrade za PS5 4K i 60fps, isto očekujem za The Last of Us Part II, koji sam počeo i odugovlačim nadajući se da izbace upgrade za PS5 😁!

@Fico jesi vidio zadnje video materijale u vezi ovoga? Druckmann si je pucao u nogu. Dio kan!

escoban ma to je neki rant, ali Druckmann je zaista obrisao tweet kada je Cušima smanjila i u konacnici presla u vodstvo

I kaj ćemo sada kad TGA Player's choice bude Ghost of Tsushima, a Golden Joystick bude TLOU2?

Što se iz toga da izvući?

wooddiebone kao da je bitno , oni koji su igrali obje znaju koja je kvalitetnija i koja je bolja a o ukusima se neraspravlja do jucer nisam znao da ima ljudi kojima je TR bolji od Uncharteda 😉

escoban meni je cudno da postoje ljudi u 2020. u hrv koji ne znaju citati 😉 grobnice cu bolje, tombs, raidanje istih, ostalo sve na strani U4. Spelling? Nije mi problem

Dobar je tlou2 šta serete, odmah iza MGS: Peace Walkera.

Igraci su rekli svoje, pa vi i dalje pisite kako su manjina ovi kojima se ne svida tlou2 😉

Cušima pomela pod sa tlou2. Druckmann si fino pucao u nogu tweetom, youtube i igraci odradili ostatak. Aj bok!

To samo potvrđuje da igrači vole nježnije glavne likove i da Jin ima manje miške od Abby.

Icek sa tweetom koji je obrisao i rekao da se šalio.

nešto u stilu ajmo glasajte za tlou2 da hejteri popizde. ta šema. nešto u tom stilu. bit će negdje

chono7 Svaka cast Tsushimi i ekipi i SP-a ali ovo je iskljucivo pobjedilo u inat TLOU-u 2 (sto je jebeno tragikomicno al nek im je). Meni je igra super i bila mi je cisti gust, ali budimo realno TLOU2 je prica za sebe.

Icek ovim, kojeg je obrisao i krenuo se ispricavat, kada su igraci vidjeli i krenuli glasat ca Tsushimu.