JoelDrake wooddiebone Ni ja ju nisam odigrao, namjerno sam čekao upgrade za PS5 4K i 60fps, isto očekujem za The Last of Us Part II, koji sam počeo i odugovlačim nadajući se da izbace upgrade za PS5 😁!
chono7 escoban ma to je neki rant, ali Druckmann je zaista obrisao tweet kada je Cušima smanjila i u konacnici presla u vodstvo
wooddiebone I kaj ćemo sada kad TGA Player's choice bude Ghost of Tsushima, a Golden Joystick bude TLOU2? Što se iz toga da izvući?
escoban wooddiebone kao da je bitno , oni koji su igrali obje znaju koja je kvalitetnija i koja je bolja a o ukusima se neraspravlja do jucer nisam znao da ima ljudi kojima je TR bolji od Uncharteda 😉
chono7 escoban meni je cudno da postoje ljudi u 2020. u hrv koji ne znaju citati 😉 grobnice cu bolje, tombs, raidanje istih, ostalo sve na strani U4. Spelling? Nije mi problem
chono7 Igraci su rekli svoje, pa vi i dalje pisite kako su manjina ovi kojima se ne svida tlou2 😉 Cušima pomela pod sa tlou2. Druckmann si fino pucao u nogu tweetom, youtube i igraci odradili ostatak. Aj bok!
DarkPunisher chono7 Svaka cast Tsushimi i ekipi i SP-a ali ovo je iskljucivo pobjedilo u inat TLOU-u 2 (sto je jebeno tragikomicno al nek im je). Meni je igra super i bila mi je cisti gust, ali budimo realno TLOU2 je prica za sebe.
hulahopka chono7 vjerojatno većina tih koji su glasali nisu ni odigrali niti jednu od te dvije igre, isto kao i metacritic glasači. Tu ima više mrzitelja i glasača protiv neke igre nego za igru. Naravno da ima ljudi kojima je GOT bolji ali meni te glasovanja nemaju kredibilitet jer moja mama može glasovati a ni ne zna o čemu se u kojoj igri radi. Zanimljivo je koliko ljudi želi da se LOU2 proglasi promašajem a nisu je ni igrali.
fensisuperstar Icek sa tweetom koji je obrisao i rekao da se šalio. nešto u stilu ajmo glasajte za tlou2 da hejteri popizde. ta šema. nešto u tom stilu. bit će negdje
chono7 Icek ovim, kojeg je obrisao i krenuo se ispricavat, kada su igraci vidjeli i krenuli glasat ca Tsushimu.
chono7 hulahopka zanimljivo kako sada ti igraci ipak nisu manjina? 🤔 Sada je to social engineering, hejter botovi, igraci koji nisu igrali igru? A sve je bilo ok, do tog tweeta, kroz sat vremena se ovo izdogadalo. Znaci sa druge strane nema duplih accounta da tlou2 dobije nagradu? Hmmmm kako bi rekli iz AMDa