Fenix je promijenio naslov Joel Miller (The Last of Us).

Fenix Ok, i mislio sam tako nešto ali od ponuđenih tagova bila mi je prva ps grupa, dobro što si stavio to pod novi tag, thx.

Jedan od meni najdražih likova općenito. Kompleksan i realističan lik kojeg se ne može samo tako smistit u neke kategorije ka šta su pozitivac i negativac. On je oboje i nijedno, ovisno o gledištu i danom trenutku, isto ka i više manje svi mi, samo se nalazi u puno okrutnijem svitu. Joel može bit i okrutan i brižan, ranjiv i hladan i sve između.

A kako se kroz obe igre njegov svit minja i uz pomoć Ellie i cilog Jacksona postaje nešto svjetliji, tako isto i on sam, šta ironično na kraju dovodi do njegove smrti. Jer dobra je šansa da onaj Joel kojeg smo vidili nakon prologa jedinice ne bi pokušava spasit Abby, šta je za mene veća promjena u liku nego povjerenje koje joj je posli iskaza. To drugo si povremeno prisiljen riskirat čak i u onakvom svitu.

A istovremeno, koliko god ga volim, kako da rečem da nije zaslužija onaj kraj posli svega šta je napravija, opravdanog i neopravdanog? Ne mogu. Isto tako ne mogu ne spomenit Troya Bakera koji mu je udahnija život i učinija ga tako uvjerljivim i dopadljivim, kompletirajući šta je Druckmann počea na papiru.

fatamorgana Neznam, dok sam ja pratio još je tamo bio. Zato podsvjesno i ne želim gledati više jer nakon 3 sezone sve se razvodnilo a gledao reda radi do 7 sez.

12 dana kasnije

Vizualno bi odgovarao liku Joela u nadolazećoj seriji. što vi mislite?

Ufff, nikako.

Clooney je odličan glumac, ali mislim da je jedan od onih koji imaj preveliku osobnu crtu i odnesu cjelog lika u svom smjeru koji meni osobni nije kompatibilan sa Joelom.

Ista stvar je sa Dicaprijom i Bradom Pittom.

Najbolje bi bilo da glumi Troy Baker. Teško mi je zamisliti bilo koga osim njegovog glasa.

wooddiebone Donekle je to istina, ali njemu je ipak profesija gluma i trebao bi se unijeti u svačiji lik. Redatelj i asistent su mali bogovi kod snimanja svakog filma i serije u ovom slučaju TLOU. Moraju se držati njihovih uputa i do koje mjere smiju unijeti svoj karakter i ako ne mogu to ispoštovati ili ne žele onda svakako im nije mjesto u snimanju TLOU-a. Spomenuo si i Dicaprija. Znam da si ga naveo radi usporedbe jakih karaktera ali ja sam malo razmišljao o njemu kao liku Joela. Ipak on mi ima djetinju facu i nema opakosti u njemu da utjelovi starog prdonju koji je prošao pakao kao Joel. Tako isto i za Brada Pitta, malo je bolji kandidat od Dicaprija.

resident_evil Ne mogu nit ja ali jebiga nije glumac i kao osnovno nema Joelovu posturu i previsok je.

Čak mislim da bi Brad Pitt odradio Joela odlično.

On je od te trojice definitivnio najbolji glumac.
      Nikad neće dobit oskara jer je prezgodan i to mu je karakteristika koju većna ljudi kod njega vidi, ali kaj se tiče rangea emocija kine taj čovjek može donjeti na ekran je nevjerojatan.

Jackman, Vigo, Bale, McConaughey, Pine, bilo koji od njih i imas filmcinu

Joel u TLOU II

22 dana kasnije