chono7 ja nisam "popljuvao" igru
Joooj daj ko da se ne znamo. 😆
Sve ti to znaš ljepo upakirati, evo ti primjer iz ove teme:
chono7 Da taj lik nikada vise ne uzme ni jedan NDov projekt i prcka nesto po njemu i eventualno pise nesto. Neka sada daje izjave i vodi kompaniju, a izradu igara i smjer pojedinog projekta neka pusti ekipi sa vise talenta.
A u TLOU2 temi svi mogu vidjeti i ostale primjere tipa "Čista petica. Od 10", thumbs down za skoro svaki post koji igru pohvali i slično.
chono7 niti to radim kao Marksman i doticna "gospoda" u postovima sa vrijedanjem na seksualnoj, rasnoj ili bilo kakvoj osnovi. Niti cu to ikada raditi, jer se to kosi sa mojim svjetonazorom.
Ok, priznam. 👍 Ali ne želim sad pričati o tome. Na tvoje troljaže se nerjetko i nasmijem.
Tebe sam u kontekstu pljuvanja spomenuo isključivo jer tebi odgovaram na post.
chono7 Ja misljenje ne mijenjam zbog tebe ili ljudi kojima se ovo svida i upravo je tu glavni problem kod teme ove igre na ovom forumu. Stvorio si u glavi koncept da igra MORA biti odlicna svima, u svim segmentima, pa i u prici, jer si si ti postavio stvari u glavi i dao za pravo da "procitane knjige, pogledani filmovi i odigrane igre" tebe stavljaju kao mister objektivnog, nekoga koga tudi post vrijeda ili vrijeda tvoju inteligenciju i sto je najzalosnije nije prvi put. Ponekad i pretjeras u reakcijama, prostotama i nastupu, ali ja ti osobno ne zamjeram, jer te znam IRL
Kao što sam i napisao, nikoga ne tražim ili očekujem da mjenja svoje mišljenje. Sve što tražim je da ljudi prestanu svoja mišljenja predstavljati kao činjenice.
Ne vrijeđa me ničije mišljenje. Vrijeđa me kad mi se neke stvari TVRDE, nerjetko od strane osoba koji igru nisu igrale.
Ne smatram da sam "mister objektivnog" nego smatram da znam prepoznati dobru priču kad ju vidim i smatram to na temelju količine dobrih i loših priča koje sam do sada čitao, čuo i vidio.
Ne da mi ti se iskreno objašnjavati više da "loša priča" nije isto što "ne sviđa mi se radnja". To bi trebao znati.
chono7 i upravo je tu glavni problem kod teme ove igre na ovom forumu. Stvorio si u glavi koncept da igra MORA biti odlicna svima, u svim segmentima
Ono što ja vidim je to da si je nekolicina ljudi ovdje stvorila koncept da igra MORA biti loša.
Ja u svojoj glavi nemam nikakv koncept niti mislim da je igra savršena. Taj argument je možda i najslabiji koji sam čuo do sada.
Ne možeš tuđe argumente zašto mu se igra sviđa samo tako odbaciti i reći da se radi o zacrtanoj slici u glavi kad nas više ovdje iznosi sva svoja razmišljanja u vezi igre u obliku opširnih osvrta na najmanje detalje dok se drugi, uključujući i tebe ismijavaju i trolaju pa onda optužuju za mentalnu gimnastiku, buyers remorse ili stvaranje koncepta u glavi.
Zašto si ti prozvao sad Tzea nego da izazoveš reakciju? Stvarno mi nije jasno.
Čovjek piše svoja mišljenja, sudjeluje u raspravi i evo tebe sa mentalnom gimnastikom, filtriranjem postova, traženjem sličnosti u doživljaju ili razmišljanjima za stvaranje klanske chain reakcije (WTF LOL).
Ovo je forum. Svatko može imati svoje mišljenje i može ga iznjeti, ali ako misli ozbiljno sudjelovati u raspravi očekuje se i da isto potkrijepi argumentima, a ne da proziva ljude za njihova mišljenja.
chono7 Ponekad i pretjeras u reakcijama, prostotama i nastupu, ali ja ti osobno ne zamjeram, jer te znam IRL.
Jel to misliš zato što sam Brijača spomenuo u kontekstu sa homofobnim šljamom?
Kaj da ti velim? Čovjek se sam outao ko Elliot Page.
chono7 Moje misljenje je subjektivno i moje misljenje nece biti objektivno, pa niti u trenutku kada se poklapa sa "objektivnim misljenjem" sto god to bilo zapravo.
Kao i moje. Samo bitno je prepoznati što je tvoje subjektivno mišljenje, a što je činjenica.
Objektivnost nije mit i nije nemoguća kako neki tvrde. Da, jedna osoba može na nešto gledati puno objektivnije nego neka druga osoba.
chono7 I dalje se ogradujem od gore spomenutih skupina koji vrijedaju na bilo kojoj osnovi.
Sori, moja greška je što sam postavio dvostranu mi/oni premisu. Svejedno, tu bi volio opet spomenuti prvi boldani tekst u ovom postu.
Na to sam reagirao primarno.
U vezi Cybera je cijela situacija komična. Nije leakala priča i radi se nekolicini fakat frustriranih individua, ali nisam mogao ne povuči poveznicu jer je tako startala i TLOU2 kontroverza, ali Cyber nema
Abby i smrt Joela .
Uglavnom, radi se o objavama tipa fail desetljeća, lažna obećanja, game breaking bugovi, nikakva grafika (igra je leakala na PS4 duh)...