Maloprije sam zgotovil. Dulje sam čekao na svršetak renderiranja nek samo modeliranje. Takav sam osjećaj zapravo imao. Nikad dočekat da ugledam izrendane slike.
Ovaj lik me podsjeća malo na Lorda Saddlera iz RE4. Sasvim slučajno je ispalo tako. Bila mi namjera napravit nešto slično ono što je Chono stavio video u PC temu.
Napravio sam jednu sisu i da ja napravim tu fiziku sličnu kao sa tog videa i poželio sam stavit joj tekstilnu fiziku da pada na nešto jer me zanimalo u biti kako će se ponašat to sferno čudo i to mi je baš lijepo izgledalo, što više, efektno za oči.
Tada sam toj sisi napravio samo jednu točku da se zakači za nešto u mom slučaju na drvenu štaflu i to mi je izgledalo kao obješeni ručnik ili krpa ili čak plašt preko glave, što me na kraju i dovelo do zamisli da napravim tako nešto.
Nekog lika sa plaštom preko glave. Što više poligona sam stavio na krpu to je sve ljepše i fluidnije se izvodilo ali sporije bejkanje (bake render animation).
Napravio sam nekog random lika da bude kao iz neke videoigre tipa AC ili eto podsjećal me mam na Saddlera i kao takvog sam ga gledao pa sam stavio i takvu pozadinu nekog hrama.
Na glavu svojeg lika odradio sam fiziku krpe. Napravio ispočetka drugačiju i dužu krpu da bude kao plašt da pada i spusti se kao plašt.
Bilo bi prezahtjevno da sam čitavog lika sa teksturama iša radit a i komp bi me poslal u krasan kurac. Zato sam napravio samo kao bistu.
Lika sam nazvao grof Štef Skolec II . Živio je u 19 st. i bio je zagorski indolentni mužek kojeg je narod prozvao "prokleti pizdun"