- Uređivano
Blender 3D
Koja je poanta rađenja tih stvari u blenderu?
oxi false sense of achievement
Za mene je glavni faktor zabava ili jednostavno osobna uživancija bez puno filozofiranja. Tako sa blenderom čista uživancija, nekom to nema smisla ako nije u njegovom krugu interesa. Nikakve zarade od toga i ponekad se pitam čemu ja to radim, trošim živce i oči radeći te modele, scene i sl. ko da ću dobit neke novce za to ali jebiga uživancija nema cijenu.
Dark_Indigo Dobar si, volim kad neko posta svoje radove da nisam jedini sa svojim, samo naprijed!
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
Započeto na Blender ver. 2.92.0 a završeno na 2.80.
TEMA: Slastičarnica "Slatko & Seksi koja se nlazi negdje u Japanu.
TITANXIS Moj prijatelj je dobio ponudu za posao radi blendera, prodavao je 3d modele na naekom sajtu za igre, ima IG stranicu te ga je zamjetio gamepires i pozvali ga na razgovor za posao. Ne radi to full time nego kad ima vremena , a u tome je manje od godine dana. Tak da pusti ti to da neces nikad zaradivati od toga , moze se.
bosscorelli Ne velim da se ne može zarađivati od toga. Ogromno je to tržište jer ima sad već puno ponude na tržištu. Znam i ja neke koji su tak počeli. Pokušavao sam i ja stavit neke svoje modele npr. slastica na neke od market 3d modela koji izgledom izgledaju i lošije od mojih a naravno ima i super izgleda i još jeftino se prodaje a rejting im je na nižem rangu i kad sam vidio da ima takvih na tone pa sam odustao i za sad ne razmišljam više o tome.
- Uređivano
Tko je za kremšnite ili za neku drugu slasticu sa menija i za neko piće, običnu vodu, brendi ili narančadu?
TEMA: Slastičarnica TLOU
Ima neki link gdje ti kolega prodaje modele?