Evo vikendica mi je skoro pa gotova negdje u vukojebini. Inspiracija zna se Days Gone.

Koja je poanta rađenja tih stvari u blenderu?

oxi Slično pitanje tebi, koja je poanta igranja videoigara?

oxi false sense of achievement

Za mene je glavni faktor zabava ili jednostavno osobna uživancija bez puno filozofiranja. Tako sa blenderom čista uživancija, nekom to nema smisla ako nije u njegovom krugu interesa. Nikakve zarade od toga i ponekad se pitam čemu ja to radim, trošim živce i oči radeći te modele, scene i sl. ko da ću dobit neke novce za to ali jebiga uživancija nema cijenu.

TITANXIS pa neznam sto je taj program, izgleda mi ko neka verzija photoshopa zato pitam, ili radis jer zelis ili te placaju za to.

Dark_Indigo Dobar si, volim kad neko posta svoje radove da nisam jedini sa svojim, samo naprijed!

Kuća u vukojbini (radna verzija)

18 dana kasnije

TEMA: Polarni krajolik (Blender verzija: 2.92.0).

Započeto na Blender ver. 2.92.0 a završeno na 2.80.
        TEMA: Slastičarnica "Slatko & Seksi koja se nlazi negdje u Japanu.

1 / 2

TITANXIS Moj prijatelj je dobio ponudu za posao radi blendera, prodavao je 3d modele na naekom sajtu za igre, ima IG stranicu te ga je zamjetio gamepires i pozvali ga na razgovor za posao. Ne radi to full time nego kad ima vremena , a u tome je manje od godine dana. Tak da pusti ti to da neces nikad zaradivati od toga , moze se.

bosscorelli Ne velim da se ne može zarađivati od toga. Ogromno je to tržište jer ima sad već puno ponude na tržištu. Znam i ja neke koji su tak počeli. Pokušavao sam i ja stavit neke svoje modele npr. slastica na neke od market 3d modela koji izgledom izgledaju i lošije od mojih a naravno ima i super izgleda i još jeftino se prodaje a rejting im je na nižem rangu i kad sam vidio da ima takvih na tone pa sam odustao i za sad ne razmišljam više o tome.

Tko je za kremšnite ili za neku drugu slasticu sa menija i za neko piće, običnu vodu, brendi ili narančadu?
          TEMA: Slastičarnica TLOU

1 / 3

Chocofur ima malo tog besplatno za blender, nađe se ponešto i za badav. Što ovaj frajer priča i potvđujem. Može se živjeti ak si kreativan i tvoji radovi ako su izdvojeni, primjetljiviji po nečem bilo originalnim stilom ili nečim drugim od mora drugih. Kako god bilo svakom bih preporučio da se u slobodno vrijeme pozabavi nekim od 3d enginea i izrađujte modele. To je vrlo interesantno. Ja već nisam igral ni jednu videoigru ima više od mjesec dana, otkako sam malo češće u blenderu i spravljam si smoothieje, hehe!

• [deleted]

• Uređivano

.

Evo da ubacim i ovo. Tutorijali Blender Gurua bili su prvi koje sam gledao. Vrlo su korisni. Ovaj paket videotutorijala je sa krafnom gdje BG objašnjava do u detalje kako započeti izradu 3D modela krafne.

8 dana kasnije

UEFA Euro Cup 2020.

2 mjeseci kasnije

Zabranjeni gol.

1 / 3
          5 dana kasnije

NSO (neidentificirani stojeći objekt)

"Red special" od milja nazvana el. gitara koju je izradio gitarist Brian May (Queen) uz malu pomoć svog starog od prastarog komada drveta (dio kamina). Ja sam je malo modificiral ali pazil da bude što sličnija originalu.

1 / 5

2 nova free cool dodataka za blender.

Sinergija Blendera, UE-a, Houdinija i ND-a čini čuda.

Moj koncept dizajna budućeg PS6 (radna ver.)

Nedavni streaming sa službenog Blenderovog YT kanala.

Nastavljam sa modeliranjem glazbenih instrumenata. Ovog puta napravio sam vjerojatno najprodavaniji Yamahin digitalni sintesajzer DX7 i nalazi se među najprodavanijim sintesajzerima na svijetu. Bio je popularan među glazbenicima tijekom 80-tih. Prvi model napravljen je1983 g.

1 / 9

Jučer sam počel modelirat sportsku mrcinu od auta, hauba je gotova. Sve započinje sa haubom i završava sa njom, referenca na nedovršeni porše 911 turbo samo haubu napravil. Ponovna usporedba između cycle i eevee renderiranja. Vrijeme renderiranja, ogromna razlika između to dvoje rendera dok s druge strane je minorna vizualna razlika. Prva slika je cycle render a druga eevee. Vrijeme renderiranja cycle: 32.05.92 min, eevee: 02.26.97 min. samo hauba a celi auto bi se renderiral par sati.

1 / 2