Ispalo je baš kao da Ellie gleda u zasluženu nagradu i divi joj se. GOTY by FFA

Nastavak od prethodne slike. Tko ne bi volio da imamo i mi domaću dodjelu fizičkih nagrada za najbolje videoigre i za najbolji software za računala i da se zove ovako kao na slici.

Opis scene: Selendra negdje u Aziji, inače nalazište dijamanata i dragog kamenja, odnosno plemenite rude koje nema drugdje u svijetu. Pokraj sa skroz lijeve strane se vidi dio objekta točnije muzeja koji je napravljen na tom području gdje se izvlači ta ruda te u njemu izlažu rijetke primjerke dragulja ne samo izvađenih sa tog područja nego iz cijelog svijeta. To je glavna tema tj. muzej rijetkih dragulja, nakita i sl. Ova bijela površina na dnu je temelj za budući objekt, nije još započet.

Nightyx stvarno odlično napravljeno. Ako budemo ikad dijelili trofeje, to je to.

Logo je brutalan. Svaka čast.

9 dana kasnije

Blender 2.80 -Doručak u prirodi.

17 dana kasnije
9 dana kasnije

Novi blender projekt. Koncertna dvorana pred sam početak koncerta. Publika čeka pod maskama, haha. Bila je jebada sa nekim djelovima klavira i donekle sam zadovoljan sa konačnim rezultatom. Dao sam si truda i napravio piano mehanizam kojeg sam si sam osmislio sa jednostavnijom izvedbom a bio bi valjda funkcionalan, hehe. Takav klavir je daleko jeftiniji što se mehanizma tiče a najskuplji dio bio bi njegova drvena konstrukcija.
Prikaz je malo u dev. načinu pa malo u eevee engine načinu.

1 / 5

Zalutali kit u ledenom moru, Antarktik.

6 dana kasnije

Tajna lokacija otoka u Karipskom arhipelagu. Upravo je stigla pošiljka čistog bjelog praha za bossa, haha! Bit će tuluma!

Izrađeno u Blender ver. 2.80
Ovo je druga scena iz istog projekta (Karipski raj scena 2)

Udaljeni privatni otok narko bossa na Karibima. Scena 3.

U izradi je stari model Porschea iz 80-tih prošlog stoljeća. Tek sam haubu zgotovil a di je sve ostalo, ajme meni ludilo brale!