- Uređivano
Blender 3D
- Uređivano
logo je top!
- Uređivano
Opis scene: Selendra negdje u Aziji, inače nalazište dijamanata i dragog kamenja, odnosno plemenite rude koje nema drugdje u svijetu. Pokraj sa skroz lijeve strane se vidi dio objekta točnije muzeja koji je napravljen na tom području gdje se izvlači ta ruda te u njemu izlažu rijetke primjerke dragulja ne samo izvađenih sa tog područja nego iz cijelog svijeta. To je glavna tema tj. muzej rijetkih dragulja, nakita i sl. Ova bijela površina na dnu je temelj za budući objekt, nije još započet.
Logo je brutalan. Svaka čast.
- Uređivano
- Uređivano
Dobro ti ide, samo tako nastavi!
- Uređivano
herc hvala!
Planetarij
25.02. Trenutno zadnja verzija blendera 2.92.0 dostupna za više platformi: https://www.blender.org/download/
- Uređivano
- Uređivano
Novi blender projekt. Koncertna dvorana pred sam početak koncerta. Publika čeka pod maskama, haha. Bila je jebada sa nekim djelovima klavira i donekle sam zadovoljan sa konačnim rezultatom. Dao sam si truda i napravio piano mehanizam kojeg sam si sam osmislio sa jednostavnijom izvedbom a bio bi valjda funkcionalan, hehe. Takav klavir je daleko jeftiniji što se mehanizma tiče a najskuplji dio bio bi njegova drvena konstrukcija.
Prikaz je malo u dev. načinu pa malo u eevee engine načinu.
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano