Od krafne si napravio čitavu kuću 😄

Ali bravo, samo tako i dalje, dobro ti ide.

Fenix Ne baš, u ovoj sceni iznad nema krafne, hehe. To je jedan drugi projekt. Sad ću stavit sa krafnama i ostalim pikanterijama

Krafne sa čokoladnim prelivom + jutarnja medicina.

Ovo je pogled na ulaz u stan na 3 katu jedne zgrade od obitelji Guzina povezan sa scenom "interijer".

Egipatska tema (prvi prikaz FFA logotipa).

Nightyx Da, one su glavni motiv svih scena hehe! Od njih sam započeo i samo ih repliciram i umećem u većinu drugih scena. Sad je pravo vrijeme za krafne pa kad mi pozvone maškare da imam za njih.

Nova scena, ovo je više mapa nego scena. Dio prikazane mape smješten na bliskom istoku. Ima toga još. Još samo bi falilo da to oživne kao u nekoj igri, barem animacijski level.

1 / 2

Snimka iz aviona, haha! (negdje na Bliskom istoku).

Ispalo je baš kao da Ellie gleda u zasluženu nagradu i divi joj se. GOTY by FFA

Nastavak od prethodne slike. Tko ne bi volio da imamo i mi domaću dodjelu fizičkih nagrada za najbolje videoigre i za najbolji software za računala i da se zove ovako kao na slici.

Opis scene: Selendra negdje u Aziji, inače nalazište dijamanata i dragog kamenja, odnosno plemenite rude koje nema drugdje u svijetu. Pokraj sa skroz lijeve strane se vidi dio objekta točnije muzeja koji je napravljen na tom području gdje se izvlači ta ruda te u njemu izlažu rijetke primjerke dragulja ne samo izvađenih sa tog područja nego iz cijelog svijeta. To je glavna tema tj. muzej rijetkih dragulja, nakita i sl. Ova bijela površina na dnu je temelj za budući objekt, nije još započet.

Nightyx stvarno odlično napravljeno. Ako budemo ikad dijelili trofeje, to je to.

Logo je brutalan. Svaka čast.

9 dana kasnije

Blender 2.80 -Doručak u prirodi.