Na sličan naćin može se tak i ženska sisa napravit. Tutorial kak napravit očnu sisu!

Reciklaža. remake i remaster su popularni u zadnje vrijeme.

Roll The Dice (hibrid remakea i remastera)

6 dana kasnije

yakuza_stinger Pomalo i jedno i drugo. Ovo drugo više jer sve modele i scene sam tak započeo kaj mi padne na pamet u danom trenutku a usput se treniram, pa kad zapnem kod nečeg pogledam neki tutorial i to je to.

TITANXIS

Hehehehe!

Odgovaram sam sebi ali sjetio sam se na kog mi moj lik sliči.

Na Gervasiusa Twinkleminklesona i malo i na Sir Olivera iz Alana Forda.

Ovakve modele sa poteškim površinama mogu napravit samo slučajno, odnosno kad pokušavam napravit nešto total drugo pa mi ispade čudom dosta dobro kao u videu ali mi ne liči na ono kaj sam htio ali da tak nešto idem planski radit, ma nema još šanse da ja to napravim tak kak si zamislim.

Često napominjem u postovima kako mi je Blender za relaksaciju ali i za šizofreniju. Najradije bih potrgal sav hardver koji je reproducirao to kaj sam napravil nego da jednostavno stavim u recycle bin.

Još jedan glazbeni instrument je iza mene (benđo). Sad se bacam na puhačke instrumente.

1 / 5

Drvene i betonsko-kamene teksture su mi najmilije.

Ovo je low poly 3D model odlomka kamene stijene i za njegovo rendanje i to bez posebnih tekstura trebalo je oko 20 minuta.

i poslužio mi je za betonsko-kameni temelj za drvenu kuću koja je u fazi izrade.

4 dana kasnije

Nastavak projekta. Kućica je skoro pa gotova, još fale otvori za prozore i neki sitni detalji

Ubacil sam pozadinu šumice sa jezerom, inspirirano RDR2 i sličnim pejzažnim igrama.

Radna verzija bez tekstura, zatim skrinšotana unutar radnog okružja u blenderu a treća je obrađena u PS-u.

6 dana kasnije

Nova hiža u izgradnji!

1 / 2

8 dana kasnije

Još jedna kombinacija blendera i ps-a.

Kuća i okućnica te prednji okoliš napravljeno u Blenderu a gospona Iveka (John St. Deacon), njegovu dvokotačnu makinu i stražnji okoliš u PS-u. Lud sam za Days Gone već neko vrijeme i ne izlazi mi iz glave, jebate, prešišal bu mi možda TLoU kao muza.