biver Meni je igranje prije svega vizualno iskustvo, to što mi ruke vibriraju mi ne poboljšava doživljaj.

fatamorgana fakat nisam. Možda za mjesec dana. Teško je bilo posložiti sve prioritete s hardverom i softverom.

Matador Meni da i to jako. Nezamislivo mi je igrat bez vibracije.

Matador Nikad nisam shvatio ovo, dulje mi traje baterija? Pa u sobi sam, nisam u pustinji i nije problem nadopuniti gamepad iako moram priznati da mi se nije dogodilo da mi se gamepad tijekom dana isprazni. Evo danas sam igrao fifu od 10 sati ujutro do 21h i baterija nije prazna. Ugasio sam PS i stavio gamepad da se baterija puni i sutra opet sve ispočetka. Ta baterija je zadnja stvar o kojoj razmišljam.

boja1964 Kontroler punim kad se skoro isprazni, ne nakon svakog igranja i ne stoji mi na punjaču non stop.
      Ne volim taj koncept dnevnog punjenja. Ne spada mi to pod normalno korištenje i od svih uređaja očekujem određenu razinu autonomije.

Meni je spojen klemama na akumulator Vesna (45 amper sati), pati me dizat se i stavljat ga punit.

Matador Pa i ja ga tako punim. Tijekom dana dođe na jednu crticu i nakon što ugasim konzolu stavim gamepad puniti i sutra je opet spreman za raubanje. Ne vidim u tome neki problem.

To je ok, jer nije dobro da se kontroler prazni do kraja. Uz to konzola gasi struju u rest modu nakon 3h po defaultu pa nema neke opasnosti za bateriju da će se kapacitet potrošiti prije vremena jer je previše na punjaču.