foggy Brine me jedino ovaj zamor i bol jebote 😃 Mene ruka ovak zna nekad bolit od duala, ak je jos gore s ovim mislim da cu gasit heptiku. EDIT: Koliko sam na kraju skužio, ipak nije heptika, nego mahnitavo udaranje po kocki, a to isto često radim 😃
PS2MASTER Ocekujem da ce @Tuhy se bacit u trans kad osjeti Messia u rukama igrajuci FUFU 21 Da ne spomenem i one vjerne Ronaldu koji ce svrsavat kad Ronaldo rasiri noge pri izvadjanju slobodnjaka, a ono se dodir travnjaka s kopackama osjeti na oba gripa i osjeti se svih 13 cepova po kopacki. Ma tooooo, Ronaldo.
TITANXIS Sljedeća generacija kontrolera će možda izgledati više kao neka rukavica za lijevu i desnu ruku koju ćemo navući na šaku i tako upravljati igrom. Tada će haptički podražaji biti uvjerljiviji. Kontroleri će se uvelike promijeniti izgledom.
Matador TITANXIS Dobro je dok će se navlačiti samo na šake. 🙂 Ako dođe do toga, nema šanse da posudim nekom kontroler...
yakuza_stinger Nek usavrse kad umrem, da ne vidim ocima tu dekadenciju i propast covjecanstva koji je radije zamijenio stvaran opip za nesto virtualno i umjetno. Zbljuv.
milicevic87 Ja dvije generacije nisam palio vibraciju na kontroleru, što zbog baterije da mi duže traje i što mi ta vibracija nikad nije bila nešto posebno. Na dualsensu bi to bilo grijeh. Još kad čitam da baterija traje 12 sati 😲
Matador Također. Na PS3 sam krenuo sa sixaxisom koji nije imao vibraciju i uopće mi nije falila. Na PS4 sam odmah isključio vibraciju. Em me živcira, em dulje traje baterija. Ovaj heptic ću vjerojatno probati, ali nekako mislim da će to biti jedna od onih stvari koja je super na početku ali jako brzo dosadi. Ne vjerujem da će mi biti fora da mi tijekom gaming sesiona od par sati, cijelo vrijeme neki vrag vibrira u rukama, dobiješ bolest bijelih prstiju kao drvosječe.
boja1964 Matador Nikad nisam shvatio ovo, dulje mi traje baterija? Pa u sobi sam, nisam u pustinji i nije problem nadopuniti gamepad iako moram priznati da mi se nije dogodilo da mi se gamepad tijekom dana isprazni. Evo danas sam igrao fifu od 10 sati ujutro do 21h i baterija nije prazna. Ugasio sam PS i stavio gamepad da se baterija puni i sutra opet sve ispočetka. Ta baterija je zadnja stvar o kojoj razmišljam.
Heat Bio sam skeptičan ( 😆 ) kad si rekao na početku da ćeš nam opisati osjećaj dualsensa u igrama, ali odlično si to obavio. Pohvala za kvalitetan video.
Matador biver Meni je igranje prije svega vizualno iskustvo, to što mi ruke vibriraju mi ne poboljšava doživljaj.
Tzereen fatamorgana fakat nisam. Možda za mjesec dana. Teško je bilo posložiti sve prioritete s hardverom i softverom.