resident_evil Dream come true! Pošto su toliko čekali da izbace toliko željeni remaster. Ako jedinica ne bude u istom engine-u kao dvojka/trojka, onda će to biti veliki minus. Pod time mislim na igrivost jer je u kecu zastarjela. Kupujem vjerojatno day one.
weky U sva tri je zastarjela mehanika, samo negdje više, negdje manje. Ne znam koliko vas je probalo to igrati nakon ovih zadnjih TPS-ova?
resident_evil weky Da ti budem iskren. Zadnji put sam igrao 2012 kad je izašla trojka 😃 pa me zato i malo strah. Ali postoji mogućnost da sve dorade why not. Uostalom trebamo pričekati prvi trailer i konkretne informacije.
master_x Nadam se da su barem malo doradili drvene kretnje likova pogotovo u prvoj igri.Meni je inače ME 2 igra najbolja u serijalu i jedna od rijetkih igara koje sam kupio Day One ! 😛
wooddiebone Heretici. Ništa mjenjati ne treba. Samo da nauče poniznosti glupu mlađariju koja nije ovo odigrala. Kad sjednu pred ovakvu igru i osuju maiku svim developerima koji nisu bar pola truda uložili ko Bioware u Mass Effect. Onda će vidjet kakva su smeća zapravo igrali do sad.
Shooter wooddiebone Amen. Inače ja se već neko vrime mislim oću li neću krenit s novim prelaskom ili čekat eventualni remaster, tako da me ova vijest riješila bar jedne životne dileme. Baš me zanima šta će napravit s jedinicom, triba bi pravi remake da ne odudara od druge dvi igre.
pravednik Ovo si odlično napisao. Najbolji svemirski RPG, ma jedan od najboljih RPG-ova ikad. Ko je proučavao astronomiju, gledao Cosmos i tako može primjetiti trud i "autentičnost" prikaza svemira.
Zero Nije baš za očekivati da će mijenjati samo jedinicu da bi je približili publici koja više voli TPS. Koliko sam shvatio iz Biowareove objave, dići će rezu i framerate na konzolama te vjerojatno dodati bolje filtriranje. Čak i "samo" s tim, ovo im je odličan potez koji su mnogi tražili baš zbog žešće komadanja igara s DLC-ima koji uopće i nisu u potpunosti dostupni na nekim servisima (tipa Steam). Jedna od najboljih trilogija u gamingu.
f_i_c_o Nek uključe u paket i Me3 multiplayer (jedan od boljih i zabavnijih co-op multiplayer-a koje sam imao priliku igrat u ovom desetljeću) i nitko sretniji od mene 😃 .
Tzereen Kako ja ovo jedva čekam.... Uzet ću najskuplji edition koji predstave. Ne zanima me. Prodat ću auto. Ili ženu.