Nek naprave i steelbook, prosim lijepo.
Mass Effect: Legendary Edition (remaster trilogije) izlazi 2021. godine
Yaay. Sada službeno mogu reći da se službeno veselim službenom uživanju u službenih 120h za prelazak ove službene remaster trilogije. isto da bude službeno
Renegade Shepard is bacc
Zlatni dani BioWarea, baš se veselim ponovnom prelasku. Ima sigurno 4-5 godina kako sam zadnji puta igrao trilogiju.
Hoće li biti ubačen i legendarni kraj u ME 3?
Ne kupujem, ako nis svi DLCji unutra
Jedinicu vjerojatno neću odigrat (osim da možda proletim kroz nju), osim u slučaju da gameplay bude ohoho poboljšan, a ne onak drven i zamoran.
Svaka joj čast na svemu ostalom, al tjero sam se igrat.
Dvojku i trojku ću izubijat na mrtvo.
Al otom potom. Ne znam, nekak mi ne gori da moram ovo nabavit, imat će se dosta toga za odigrat, a ovome se ipak treba jebački posvetit i ostavit opet more sati u sve 3 igre.
Dream come true!
Pošto su toliko čekali da izbace toliko željeni remaster. Ako jedinica ne bude u istom engine-u kao dvojka/trojka, onda će to biti veliki minus. Pod time mislim na igrivost jer je u kecu zastarjela.
Kupujem vjerojatno day one.
U sva tri je zastarjela mehanika, samo negdje više, negdje manje.
Ne znam koliko vas je probalo to igrati nakon ovih zadnjih TPS-ova?
Da ti budem iskren. Zadnji put sam igrao 2012 kad je izašla trojka pa me zato i malo strah. Ali postoji mogućnost da sve dorade why not.
Uostalom trebamo pričekati prvi trailer i konkretne informacije.
Nadam se da su barem malo doradili drvene kretnje likova pogotovo u prvoj igri.Meni je inače ME 2 igra najbolja u serijalu i jedna od rijetkih igara koje sam kupio Day One !
Heretici.
Ništa mjenjati ne treba. Samo da nauče poniznosti glupu mlađariju koja nije ovo odigrala.
Kad sjednu pred ovakvu igru i osuju maiku svim developerima koji nisu bar pola truda uložili ko Bioware u Mass Effect.
Onda će vidjet kakva su smeća zapravo igrali do sad.
Ovo si odlično napisao.
Najbolji svemirski RPG, ma jedan od najboljih RPG-ova ikad. Ko je proučavao astronomiju, gledao Cosmos i tako može primjetiti trud i "autentičnost" prikaza svemira.
wooddiebone
Amen. Inače ja se već neko vrime mislim oću li neću krenit s novim prelaskom ili čekat eventualni remaster, tako da me ova vijest riješila bar jedne životne dileme. Baš me zanima šta će napravit s jedinicom, triba bi pravi remake da ne odudara od druge dvi igre.
Nije baš za očekivati da će mijenjati samo jedinicu da bi je približili publici koja više voli TPS. Koliko sam shvatio iz Biowareove objave, dići će rezu i framerate na konzolama te vjerojatno dodati bolje filtriranje. Čak i "samo" s tim, ovo im je odličan potez koji su mnogi tražili baš zbog žešće komadanja igara s DLC-ima koji uopće i nisu u potpunosti dostupni na nekim servisima (tipa Steam). Jedna od najboljih trilogija u gamingu.