biver
Ne vidim ni ja problem igranja na 1080p na 27" monitoru ako je navedeni monitor 1080p monitor.
Ako je 1440p onda želim igrati na 1440p, a ne 1080p.
Bitno da oni viču 4K okolo.
biver
Ne vidim ni ja problem igranja na 1080p na 27" monitoru ako je navedeni monitor 1080p monitor.
Ako je 1440p onda želim igrati na 1440p, a ne 1080p.
Bitno da oni viču 4K okolo.
Igranje konzole na monitoru a ne tv-u je isto ko i jebanje lutke na napuhavanje, mozda je dobro ali nije to to.
Za takve imam stražnji dio svog dlana.
Ili jednostavno imaš 2 TVa u kući i problem riješen. Čak i da nemaš game room, imati 2 TVa u kući više nije luksuz nego prijeka potreba. Pogotovo kad imaš (mlađu) ženu koja bi gledala svakojake pizdarije na TVu.
Pravi muskarci gledaju vecera za 5 na selu, kakve igrice??
A sve neki frajeri kao...
@yakuza_stinger jedini Jack kojeg priznajem ovdje si ti, ostalo sve piplice koje piskaraju ovdje.
@Tzereen Ali da, netko nema ni mjesta bas za dva TVa, pogotovo 4k koji sad svi furaju za gaming.
@chono7 Ask stupid questions, get stupid answers. Dobro nam došao u 1980. gdje svi imamo po jedan televizor u dnevoj sobi koja je centar obiteljskog druženja. Lol, nisam bio u dnevnoj sobi već 8 godina, ne sjećam se kako izgleda. Vremena su se promijenila i navike su drugačije, deal with it. Opet radiš istu stvar, nemaš emocionalnu inteligenciju sagledat stvari iz tuđeg kuta. Nisu svi HC PC gameri kojima treba mir i 21:9 monitor i ne znam što. Većina je casual kao mi console peasanti i lijepo će se zavalit u kauč, upalit inferiornu no frills konzolu i opustit se, otrpjeti, pače dozvoliti čak neke upadice žene i djece.
Pa opet, ne žive svi u kućama ili velikim stanovima. Niti možda žele imati 2 ili više TV-a. Ima stvarno puno razloga zašto netko ima takav raspored elektronike kakav ima, ali koliko ih ima Sony kada odbija uvrstiti podršku za ovu rezoluciju?
Ti boga ovdje sve neki tajkuni
Ajde dva TV-a ali 3 pa više?
Čovek se zapita kamo to sve stavite?
Treba kvadratura stana/kuće.
Trolate previše u korist Sonya.
Nepotrebno i bezobrazno ako u 2020. ne podržava 1440p kao ulazni signal pošto im je većina naslova u toj rezoluciji. Konkurencija podržava, znači nije stvar tehničke nemogućnosti nego marketinga.
Glupo pitanje, ako imam 144hz monitor a ps5 ide do 120hz oce mi u igrama tipa Dirt 5 koji ide do 120 ici u tih 120 na 144hz monitoru ili ce bit u 60?
chono7 Svakom svoje Chono, da mi je stiska u dnevnoj jednostavno bih imao 2 TVa za ovakve situacije, a vezu mi je spasio i PIP pa curi gurnem veceru za 5 u kut TVa i cak joj zvuk dam Sebi ga odvojim preko Elgata na pc i sluske na usi. Igram i ja prek monitora kad je cura bas zapela za film ili nesto, nemam ja nista protiv da se razumijemo, ali nema do 4k telke i mog mekanog krevetca. Mogu igrat i da me netkl lopatom udara, tesko me omest kad se fokusiram.
buz Mobitel.: p A ono, ako je baš tako malen stan, ne zvuči mi ni tako nemoguće da uzmu npr. 34 inčni WQHD monitor sa zvučnicima i na njega spoje TV tuner. Ali skrećemo s poante, ovo je minus za Sony i PS5. Ne znam žele li prvo dići prašinu s ovim, ali već samo gledajući ovaj forum su to donekle i uspjeli.
pravednik Da, obični marketing, kao što sam i GIFom gore pokušao reći. Sony je multinacionalna kompanija, očito znaju što treba većini njihovih potrošača, kaj mislite da su iz guzice to izvukli? To je produkt istraživanja tržišta i navika potrošača. Treba skinuti kapu Microsoftu jer su očito naklonjeniji gamerima koji su manje casual i žele koristiti blagodati koje monitor pruža naspram TV-a i Sony je šupak što to nisu uključili. Ali očito se radi tu o promilima.
U cijeloj priči je zapravo najfascinantnije da su najbjesniji ovom odlukom oni koje ne zanima PS5.
Ako Sony ovako nastavi moglo bi se desiti da Chono na kraju ni ne kupi PS5, čovjek je bijesan na ove odluke, sve feature koje je čekao s nestrpljenjem su mu uzeli.
DarkPunisher
Bude ti išlo FULL HD i 120fps!
buz sorry frende sto nemamo svi kucu i sto nisu svi u mogucnosti dobiti ostavstinu od staraca, dide, bake i ne brinuti o tim stvarima.
Polazim od pretpostavke da svi imamo spavacu i nekakav radni stol makar sa stolnim racunalom za rad, laptopom ili mjestom gdje mogu staviti konzolu i imati privatnost. U takav manji prostor mi ne staje jos jedan veliki 4k tv ili ako stane nemas mjesta za druge stvari.
Opet ti pises kao da ti ja nesto namecem. Ja pisem svoju stranu i svoje iskustvo, a jedini koji NE PRIHVACA tuda misljenja si ti ovdje.