PS2MASTER Još jednom, to nije BC, to nije hardwaresko emuliranje. Te igre ne vrti tvoja konzola (u ovom slučaju PS4), već "gledaš" putem neta. To nema veze za BCom. Zar je onda Steam Link BC sa starijim PC naslovima? Ne, jedno veliko ne.
Emuliranje PS2 igara na PS4 postaje realnost
PS2MASTER Još jednom, to nije BC, to nije hardwaresko emuliranje. Te igre ne vrti tvoja konzola (u ovom slučaju PS4), već "gledaš" putem neta. To nema veze za BCom. Zar je onda Steam Link BC sa starijim PC naslovima? Ne, jedno veliko ne.Nije ni u PSV hardversko emuliranje pa je to BC. Nije ni u Xboneu hardversko, jel. Tu smo dakle. Po tvoj teoriji, ono nije BC u Xboneu.
Kriva ti je teorija za BC. Na PS2 htio sam igrati neke PS1 igre, a nisam imao ih, pa sam ih morao kupiti, jel. Naravno, one koje sam imao, naravno da je besplatno.OMFG! Cudo kakvu gimnastiku tvoj mozak radi.
Gle, poanta BC je da imas nativnu igru koja će raditi na novom hardveru ALI i na originalu odnosno nativnoj platformi.
Nije tu poanta što želiš ili kada što kupuješ već na čemu to sve radi.
Kupiš recimo MGS3 PS2 disk. PS3 fat podržava BC i ti taj disk gurnes i besplatno emuliras igru kroz svoj hardver i svoj primjerak igre.
Streamanje igara nije nikakav BC.
Zna se sto je hebeni BC. Kada ti kupis MGS3 ta igra će raditi i na NATIVNOJ platformi i na drugoj koja će ga emulirati, a ne samo da ponovno kupis naslov i to je kao BC. Dakle uzmeš disk iz kutije, gurnes u PS2 i radi, stavis u PS3 i radi. Sve to ide preko hardverskog emuliranja a ne streamanja. To je BC.
Zasto kad igras PC igru sa starijih windowsa ne kazes BC? Zato jer se radi o običnom compatibilityu i to je ista platforma. Kod konzola je drugačije kad moraš emulirati čitavu staru platformu.
Ono što sam i Chonou rekao. BC u Xboneu nije hardverski, jel. : Kad već veliš da moj mozak ima neku gimnastiku.Kriva ti je teorija za BC. Na PS2 htio sam igrati neke PS1 igre, a nisam imao ih, pa sam ih morao kupiti, jel. Naravno, one koje sam imao, naravno da je besplatno.OMFG! Cudo kakvu gimnastiku tvoj mozak radi.
Gle, poanta BC je da imas nativnu igru koja će raditi na novom hardveru ALI i na originalu odnosno nativnoj platformi.
Nije tu poanta što želiš ili kada što kupuješ već na čemu to sve radi.
Kupiš recimo MGS3 PS2 disk. PS3 fat podržava BC i ti taj disk gurnes i besplatno emuliras igru kroz svoj hardver i svoj primjerak igre.
Streamanje igara nije nikakav BC.
Zna se sto je hebeni BC. Kada ti kupis MGS3 ta igra će raditi i na NATIVNOJ platformi i na drugoj koja će ga emulirati, a ne samo da ponovno kupis naslov i to je kao BC. Dakle uzmeš disk iz kutije, gurnes u PS2 i radi, stavis u PS3 i radi. Sve to ide preko hardverskog emuliranja a ne streamanja. To je BC.
Zasto kad igras PC igru sa starijih windowsa ne kazes BC? Zato jer se radi o običnom compatibilityu i to je ista platforma. Kod konzola je drugačije kad moraš emulirati čitavu staru platformu.
Cekaj. Znaci kada emuliras 360 igru na XONE to nije hardverska emulacija?
Kada vidis da kroz virtual machine dize citav OS X360 i to radi offline prek čega to emulira ?
Cekaj. Znaci kada emuliras 360 igru na XONE to nije hardverska emulacija?Sada da ti nešto velim - staviš disk u Xbone, SPOJIŠ SE ONLINE I MORAŠ SKIDAT IGRU SA NETA DA BI IGRAO! :
Kada vidis da kroz virtual machine dize citav OS X360 i to radi offline prek čega to emulira ?
Čovječe, kada skineš igru jel igras preko hardvera ili streamaš od nekud?
Upravo sam to htio napisati...
Čovječe, kada skineš igru jel igras preko hardvera ili streamaš od nekud?Softverski se emulira, ne hardverski. Nema hardvera za pokretanje X360 igara. Ono što je bilo u PS2 i PS3 je hardverski jer je imalo čip za to.
Sada da ti nešto velim - staviš disk u Xbone, SPOJIŠ SE ONLINE I MORAŠ SKIDAT IGRU SA NETA DA BI IGRAO! :To je vjerojatno čisto iz tehničkih razloga. Uostalom, veća je šansa da će starije igre biti teži posao za optiku i očitanje diska, u odnosu na ovu metodu skidanaj s neta. Barem danas gotovo svatko ima flat, a igre na DVD9 medijima su mizerija po pitanju GB (osim onih na više diskova, koje su uglavnom rijetkost, i to se uglavnom radi o RPG-ovima).
Mogao si spomenuti i da na podržanim X360 igrama preko Xbox Onea i dalje imaš MP (ako ga igre i dalje podržavaju na X360), možeš okinuti i slike, čak i video snimiti, ako se ne varam. Just saying.
PS2MASTER Ne i ne. Softwareski pripremiš za novu platformu, a hardwareski ti XO vrti X360 igru... I opet streamanje nije ni to, jer streaming je samo servis, ti samo gledaš nešto što vrti X stroj, a ti imaš kontroler u ruci. To uopće nije BC jer ti neznaš što vrti igru koju igraš. To može biti i PS3...
hahahahaha
Kako očajnički pokušavaš naći nešto.
Tvoja JEBENA konzola fizički (bilo koji oblik bio same emulacije) pumpa i radi da vidiš igru a ne internet. DAKLE IGRIVO JE OFFLINE.
Jedini razlog zašto skidaš igru sa neta je taj da oni moraju pripremiti build koji će biti igriv na tvojoj konzoli kroz to njihovo lokalno BC rješenje. Ti guras disk kao dokaz da imas igru i zatim skidas igru sa servera ako je podržana tj složena da uredno radi.
PS2MASTER Ne i ne. Softwareski pripremiš za novu platformu, a hardwareski ti XO vrti X360 igru... I opet streamanje nije ni to, jer streaming je samo servis, ti samo gledaš nešto što vrti X stroj, a ti imaš kontroler u ruci. To uopće nije BC jer ti neznaš što vrti igru koju igraš. To može biti i PS3...OS vrti igru, ne Xbone.
hahahahahaha a tko vrti OS?
OMFG
Vrti XO hardver kao što i Star Wars PS2 se vrti na PS4 sada Masteru...
hahahahahaNisam nigdi napisao da MORAŠ biti na netu da bi igrao. Moraš biti na netu da bi je skinuo.
Kako očajnički pokušavaš naći nešto.
Tvoja JEBENA konzola fizički (bilo koji oblik bio same emulacije) pumpa i radi da vidiš igru a ne internet. DAKLE IGRIVO JE OFFLINE.
Jedini razlog zašto skidaš igru sa neta je taj da oni moraju pripremiti build koji će biti igriv na tvojoj konzoli kroz to njihovo lokalno BC rješenje. Ti guras disk kao dokaz da imas igru i zatim skidas igru sa servera ako je podržana tj složena da uredno radi.
hahahahahaha a tko vrti OS?A sad smo pametni. Pa naravno da trebaš imat fizički nešto ( u ovom slučaju konzolu ) da bi igrao, jel.
OMFG
The head of the Xbox division stated...
The 360 games think they're running on the 360 OS, which they are. And the 360 OS thinks its running on the hardware, which it's not, it's running on an emulated VM. On the other side, the Xbox One thinks it's a game. That's why things like streaming, game DVR, and screenshots all work, because it thinks there's just one big game called 360.
Recite njemu onda i smijte se njemu.
hahahahahaha
Onda? Tko na kraju vrti igru? Što se koristi da ti vidis igru na ekranu?
Jel ti znas uopce sto je VM i što vrti taj VM?