Masteru, ti si zapeo u eri kada se u konzole ugrađivao umanjeni čip za emulaciju prethodne (kao na PS2 i početnim modelima PS3). To je starija metoda, ali tako svejedno je li emulacija posredovana hardverom, ili softversko-hardverskim rješenjem, sve dok ovo drugo daje iste ili bolje rezultate.
Emuliranje PS2 igara na PS4 postaje realnost
hahahahahahaStruja. Bez struje nemreš niš.
Onda? Tko na kraju vrti igru? Što se koristi da ti vidis igru na ekranu?
Jel ti znas uopce sto je VM?
VM je virtual machine.
Masteru, ti si zapeo u eri kada se u konzole ugrađivao umanjeni čip za emulaciju prethodne (kao na početnim modelima PS2). To je starija metoda, ali tako svejedno je li emulacija posredovana hardverom, ili softversko-hardverskim rješenjem, sve dok ovo drugo daje iste ili bolje rezultate.A ja govorio da ima više metoda za BC. A sad me nemojte zajebavat, sunašce vam milo. I ovo isto pametovanje da je hardversko emuliranje jer je Xbone, kak ti, hardver u globalu pa je zato hardverski, jel. Go figure.
Ova tema ima potencijala
Ja ne vjerujem šta ovaj Master piše! XO kao konzola vrti X360 igru! To je riješeno na drugačiji način od starinske ere sa chipovima. Danas postoje VMovi i hvala bogu na tome. Kao što postoje VHDi i olakšavaju život u mnogo stvari. Znači XO kao uređaj hardwareski vrti X360igru. Da li PlayStation to ima? Nema! Tematika članka je bila hardwareska emulacija naslova i backward compatibility. XO u svim crtama ispunjava uvjete za BC i to RADI. PS to uopće nema, ne postoji u ovom trenutku. Druga stvar je što su oni najavljivali, ali eto MS ih je pretekao, plasirao ovu mogućnosti i stao na žulj tipovima poput Mastera koji nemogu prihvatit činjenicu da je XO pionir u ovom polju.
Ja ne vjerujem šta ovaj Master piše! XO kao konzola vrti X360 igru! To je riješeno na drugačiji način od starinske ere sa chipovima. Danas postoje VMovi i hvala bogu na tome. Kao što postoje VHDi i olakšavaju život u mnogo stvari. Znači XO kao uređaj hardwareski vrti X360igru. Da li PlayStation to ima? Nema! Tematika članka je bila hardwareska emulacija naslova i backward compatibility. XO u svim crtama ispunjava uvjete za BC i to RADI. PS to uopće nema, ne postoji u ovom trenutku. Druga stvar je što su oni najavljivali, ali eto MS ih je pretekao, plasirao ovu mogućnosti i stao na žulj tipovima poput Mastera koji nemogu prihvatit činjenicu da je XO pionir u ovom polju.KOM SI TI STAL NA ZULJ? Ti si prvi zapoceo raspravu, bogte! Moj prvi komentar u ovoj temi je bio za nesto sasvim drugo.
Da, objavio sam da je Sony izjavio kako dela na tome, a MS je delao na tome i izbacio gotovu stvar. PS ovo nema. Ne postoji BC za PS1, PS2 ili čak PS3 na PS4 na hardwareskom levelu, znači da ti primjerice nativnu PS2 igru vrti tvoj PS4.