Picek a pametne satove tipa Galaxy Watch ili Apple Watch za ozbiljnije bavljenje sportom neću ni spominjati
Ne bi se slozio. Imao sam fenix 5 pa forerunner 935, nakon toga sam presao na coros pace 2 i onda na kraju na apple watch ultra.
Iako se slazem da su ovi garmini bolji sportski satovi od ultre, takoder su puno losiji pametni satovi.
Otrcao sam backyard ultru (~80km) s apple watchom, trail ultre i mnoge cestovne utrke i imao sam sve informacije koje su mi potrebne bile na vrhunskom displayu, gps bez greske.
Garmin ima hrpu metrika koje sam kasnio shvatio da su mi nepotrebne kao npr body battery i tako neke stvari, a sve ono sto ti je potrebno za ozbiljno bavljenje sportom ima aw ultra, zato sam se i prebacio jer je dovoljno dobar sportski sat ali najbolji pametni sat.
Sad ga prodajem jer mi pametni sat vise nije potreban i vratio sam se pravim mehanickim satovima kao daily driver i kupit cu opet coros pace ili forerunner 245 koji ce mi biti samo za trcanje/biciklizam a koji su dobar omjer cijene i kvalitete za ono sto mi je potrebno.