• Gaming Vijesti
  • Želite li igrati PS VR na PS5, ovo je obavezno što morate napraviti

Pročitaj na portalu
Članak

Želite li igrati PS VR na PS5, ovo je obavezno što morate napraviti

Ako ste i vi jedan od vlasnika PlayStation VR-a i uživate u VR igrama, onda je jako bitno da si naručite adapter koji će omogućiti igranje VR igara na PlayStation 5 konzoli.

Već jesam i prije nego šta je postojao domaći prijevod. 🙂

Šta je s prijevodom?

Edit: uspio nekak s google prevoditeljem.

Btw Flipper hvala na obavijesti.

Nisam nikad igro neku VR igru ali isprobao da vidim kak šljaka i kak to izgleda i nakon tog sam bio ko pijan. Nakon toga nisam više nikad poželio nazad stavit to na bulju. Staromodan način gledanja u ekran dok igraš je za mene sasvim ok.

TITANXIS

Pa trebaš prvo malo pročitati upozorenja i nuspojave korištenja VR headseta. To nije za svakoga tj. netko to može koristiti bez da trepne, a nekog će motion sickness mučit danima ako ne i tjednima nakon igranja. Ne treba forsirati, ako osjetiš da ti je mučno ili ti se vrti odmah prestani igrati i tjt. Meni je jako loše bilo kad sam prvi put igrao, a sad mi je sve bolje i bolje i mogu sve duže igrati bez da mi bude mučno.

Meni je jedino smijesno sto je kod nas u slengu bulja=guzica, tako da vec zamisljam kako stavlja VR na dupe

TITANXIS Nakon toga nisam više nikad poželio nazad stavit to na bulju.

Zašto stavljaš VR na guzicu? Bulja je guzica...

Brijac Ma pročital sve ali opet si misliš ne bude tak baš meni. Isti problem imam i sa 3D naočalama.

U Srbiji je bulja guzica.Just sayin'.

buz Ritica je povezana sa glavom tak da nema problema ak neko veli glava a neko ritica.

Kolka razlika u tumačenju riječi na tako malom prostoru. Doslovce suprotna značenja. Fakat smo bogata zemlja.

Kod mene je bulja isto glava. Čube su npr. usne.