Želite li igrati PS VR na PS5, ovo je obavezno što morate napraviti
Ako ste i vi jedan od vlasnika PlayStation VR-a i uživate u VR igrama, onda je jako bitno da si naručite adapter koji će omogućiti igranje VR igara na PlayStation 5 konzoli.
Ako ste i vi jedan od vlasnika PlayStation VR-a i uživate u VR igrama, onda je jako bitno da si naručite adapter koji će omogućiti igranje VR igara na PlayStation 5 konzoli.
Već jesam i prije nego šta je postojao domaći prijevod.
Šta je s prijevodom?
Edit: uspio nekak s google prevoditeljem.
Btw Flipper hvala na obavijesti.
Nisam nikad igro neku VR igru ali isprobao da vidim kak šljaka i kak to izgleda i nakon tog sam bio ko pijan. Nakon toga nisam više nikad poželio nazad stavit to na bulju. Staromodan način gledanja u ekran dok igraš je za mene sasvim ok.
Pa trebaš prvo malo pročitati upozorenja i nuspojave korištenja VR headseta. To nije za svakoga tj. netko to može koristiti bez da trepne, a nekog će motion sickness mučit danima ako ne i tjednima nakon igranja. Ne treba forsirati, ako osjetiš da ti je mučno ili ti se vrti odmah prestani igrati i tjt. Meni je jako loše bilo kad sam prvi put igrao, a sad mi je sve bolje i bolje i mogu sve duže igrati bez da mi bude mučno.
Meni je jedino smijesno sto je kod nas u slengu bulja=guzica, tako da vec zamisljam kako stavlja VR na dupe
U Srbiji je bulja guzica.Just sayin'.
Kolka razlika u tumačenju riječi na tako malom prostoru. Doslovce suprotna značenja. Fakat smo bogata zemlja.
Kod mene je bulja isto glava. Čube su npr. usne.