Pa napisati ću, jer očito sam ja cilj, tj moj stav... kao prvo, nemojte brojati novčiće drugima u đepu, jer nije uredu, a kao drugo mnogi bi se zajbali, pa se mislim da li da bacim kolekciju Blu-ray i ono što je kupljeno digital s PS Storea, malo bi sline krenule, uz kolekciju gejming figuricam, a vidim ih često kad ekipa dođe kod mene prvi put i u moju gejming sobu... zato nemojte "ponižavati" s upisima da je ovaj ili onaj siromaček, a ti bogat, jer nisi svjestan koje gvno si pojeo.. ok, sigurno ima bogatijih od mene, imaju šofera i jahtu od 50 metara, no ipak... svatko gleda svoj novac na drugačiji način. Ja osobno imam svoje A naslove koje idu u preorder, imam zatim A- naslove ze koje čekam recenzije i malo gempleja na YouTube pa kupujem ili odmah ili čekam popuste, pa onda idu B naslovi koje kupujem samo uz popust... Svatko cjeni svoj novac i svoje vrijeme koje daje nekoj igri na drugačiji način. Jednostavno naslovi koji izlaze za PS5 niti jedan nije A naslov koji moram kupiti day one, i zato ta konzola nije mi prioritet, a kako nisam od jučer, mogao bih navesti od izlaska PS4 do zadnje verzije PS4 Pro koje imam, a imao sam još dva PS4 prije toga koje sam prodao, recimo svaki drugi mjesec sam si kupio kontroler, a stari prodao, doslovno sve special edition sam imao, sad imam dva, i tako... uglavnom, bez veze je u temi gejminga sad navoditi nemaš pare, ima tko ima, ali neče kupit i nije kupio PS5, ali će si kupit Lg najbolji gejming Tv od 65 inča pod Bor i platiti 20.000 kn, i sad ispada da se jahvalim što opet nije uredu, znači nemojte oko love, svatko ima pravo iznjeti da li nešto kupiti odmah ili ne, uostalom PS5 neče baš biti na nekim akcijama prvih godina, ali igre od 80€ koje meni ne vrijede tu lovu, nekom je DS ili DLC Spajdi vrijedan 160€, meni ni blizu niti to želim toliko platiti, svatko ima pravo na svoj izbor, ja imam AC Odyssey sad preko 500h igre, nekom ta igra ne valja niš, i ima 10000 sati na Dark Souls III, i ok, zato meni PS5 nema smisla Day one, netko je užaren da je ima, izvuče iz kutije, spoji, odigra jednu dvije igre i onda bude stare PS4 igre godinu dana...