Bojko77
Lipo ti je napisano sve a to što nećeš čitaš to je druga stvar, na tebe osobno nisan ni mislio nego sad već previše ljudi znam koji trube jedno a tvoj post je bio zanji kojeg sam pročitao.
I lipo san reka valjda vas je manje od 1% i svaka čast, a da se rugam nekome radi love to mi još manje pada na pamet.
Gamer sam skoro 30godina od kad je kupljen day one PS4 čekam kad ču kupiti PS5 kao i masa drugih, gledali smo ko ludi sva otkrivanja konzole sve najave sve živo i sad da ja trubim nešto drugo.
Korona je sjebala sve i dosta ljudi je ostalo bez posla ili sa manjim primanjima i kužim da nekome nije prioritet dati 4000iljade za konzolu, ali ko je u mogučnosti i gamer dajte molim vas....
A tvoje pravdanje koliko imaš love i koliko si ps4 konzola kupio pa prodao pa pokupovao sve kontrolere pa prodao mi nema nikakvog smisla, moga si to bolje rasporediti lipo si moga zamisto toliko kontrolera kupiti igre pa odigrati sve što je PS4 imao i sad lipo igraš sve dalje na PS5.
A ništa ti onda slini na kolekciju Blu Ray i digitlnih igri nemoj ih niti igrati samo slini