Tzereen Odličan članak (muka mi je kad vidim koliko igara i koliko će novaca nestati), ali krivo pitanje!!! Treba biti, što NE planirate kupiti (osim Cyberpunka)?! 😆
maverick Solid_Snake bojim se da se ne vrti najbolje na ps4. Mozda ti bolje cekati ps5 verziju. Ne znam dali ti dolazi u obzir xbox i pc verzija.
Flipper Iskreno- planiram kupiti hrpu pašteta i mesnog nareska. I to onda planiram rasporediti na čitav mjesec da imam što jesti jer sam kupio konzolu, a i ove me Pulse 3D sve više gledaju. Naravno da trošim preko svojih mogućnosti. 😃 Igre neću ni spominjati. Tako da paštete, nareske i svaka 3 dana svježi kruh. Lp.
Tzereen Flipper uzmi i bar jedan sapun. Ne mora bi biti tekući. I WC papira puno. Onog na listiće, jeftiniji je.
Chaky Uzasan clanak. Vjerojatno samo Bugsnax, ako postaru ne ispadne paket iz ruke. A lijepo su me roditelji opominjali, "Uci sine, uci!" 😿
Tuhy Demoni plaćeni, za Godfall se čekaju recenzije za konačnu potvrdu kupnje, a za MK11 nisam ziher dal kupit fizičku il platit samo Kombat Pack 2 radi likova, upgrade je ionako free. Valhalla će na čekanje.
Fico Ne kupuje se ništa s obzirom da želim iskusiti neke od ovih igara u čim ljepšoj prezentaciji, a ne na slideshowu koji se lagano dešava s trenutačnom konfom. 😢 Iako čitava ponuda ima sreće što Bugsnax ide na PS+, inače bi im prodaja patila.