• Gaming Vijesti
  • Ovo su igre u “next-genovskom” 11. mjesecu! Što planirate kupiti?

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo su igre u “next-genovskom” 11. mjesecu! Što planirate kupiti?

Osjećate li miris next-gen pakiranja u zraku? Osjećate li miris novih konzola kako se šire po vašim domovima? Ne? Pa niti mi, ali uskoro hoćemo. Studeni (11. mjesec za naše čitatelje sa svih područja Balkana) 2020. godine označava početak jedne nove ere. Konačno nam dolaze next-gen konzole, a s njima stižu i nove igre.

Odličan članak (muka mi je kad vidim koliko igara i koliko će novaca nestati), ali krivo pitanje!!!

Treba biti, što NE planirate kupiti (osim Cyberpunka)?! 😆

Iskreno- planiram kupiti hrpu pašteta i mesnog nareska. I to onda planiram rasporediti na čitav mjesec da imam što jesti jer sam kupio konzolu, a i ove me Pulse 3D sve više gledaju. Naravno da trošim preko svojih mogućnosti. 😃 Igre neću ni spominjati. Tako da paštete, nareske i svaka 3 dana svježi kruh. Lp.

Flipper uzmi i bar jedan sapun. Ne mora bi biti tekući. I WC papira puno. Onog na listiće, jeftiniji je.

Uzasan clanak.
    Vjerojatno samo Bugsnax, ako postaru ne ispadne paket iz ruke.
    A lijepo su me roditelji opominjali, "Uci sine, uci!" 😿

Solid_Snake bojim se da se ne vrti najbolje na ps4. Mozda ti bolje cekati ps5 verziju. Ne znam dali ti dolazi u obzir xbox i pc verzija.

Demoni plaćeni, za Godfall se čekaju recenzije za konačnu potvrdu kupnje, a za MK11 nisam ziher dal kupit fizičku il platit samo Kombat Pack 2 radi likova, upgrade je ionako free.

Valhalla će na čekanje.

Bia je prvo cyberpunk, a sada je demon souls. Jedva cekam

AC Valhalla i Soulsi naravno .........

Jedinu true next gen igru na ovom popisu... CoD.

Ne kupuje se ništa s obzirom da želim iskusiti neke od ovih igara u čim ljepšoj prezentaciji, a ne na slideshowu koji se lagano dešava s trenutačnom konfom. 😢

Iako čitava ponuda ima sreće što Bugsnax ide na PS+, inače bi im prodaja patila.