maverick foggy Osim ako ti nije sjeo, onda cemo se svadjat @NeithRedhat ako kazes da ti nije sjeo NierR, kupujem ti RTX 3080!
maverick NeithRedhat a dobro nije bas neka generacija pa ti je oprosteno edit: sad procitao da pise "IKAD". meni jedna od gorih ikad 😃 @foggy ne luduj opet xd
Raziel @NeithRedhat Ne padaj na ove nejebičare razbojničke. Prvo će te taktički pitati koja ti je omiljena igra i koja ti je u Top 5. A onda kad im otkriješ, pozvat će te sebi da ti lično pokažu svoje "steel"book izdanje i kolekciju. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
maverick Raziel pa cim vole one polugole sisate android likove iz nier-a zna se da su perverznjaci i koje su im namjere 😀
Miro Tuhy Moj Tuhy možda ti je došlo vrime za promjenu spola, biti češ i ti onda popularan i svi če te voliti a ne samo ja.
maverick Vidi kako se fini decki foruma brinu za novu clanicu da je nebi nas nekoliko pokvarilo. Evo povlacim se, she's yours.
HideooKoojima Jeli to "kolega" Mich s Revolta koji mi je maznio par accountova kojima je vrijednost ukupna bila oko 50 kn , hmhm da za 50 kn tako nisko padaš ma da si mi bliže .....