Pozdrav svima, evo jos +1 gamerica 😃

Primarno sam PC gamer, a posjedujem i Switch i PS4 tako da sam jack of all trades 😃 na PC-u casually igram LoL kad mi se da, nedavno sam Assassin's Creed 2 konačno odigrala kad je bila free na Ubisoftu, u zadnje vrijeme nezdravu količinu Among Us, Fall Guys, volim pratiti nove trendove i tak. Na Switchu igram Animal Crossing, Legend of Zelda, Snipperclips, Overcooked... Dok na ps4 sam igrala God of War, Digimone, Spidermana, NieR:Automatu, AC Origins i Odyssey. .. Ima svega!

NeithRedhat dobrodosla. kupi xbox pa ces onda biti pravi jack of all trades i neku retro sega konzolu obavezno 😃

Dobrodošla u najbolji gaming community u regiji.
    Glasni smo, strasni i tvrdoglavi.
    Vjerujem da ćeš uskoro i sama uvjeriti ako ćeš bit aktivna 😁

Uživaj.

Dok ne vidje Mandragorin post, podjoh napisati je li to Burky promijenio spol, pa želi na nježniji način da pristupi našim novčanicima. 😆

Dobro nam došla. < 3

Raziel Točno je i meni prošlo kroz glavu da ćete pomisliti da se radi o još jednoj Burkyjevoj reinkarnaciji, pa rekoh - bolje da nešto napišem.

Uglavnom, ja vam jamčim za nju. 🙂

NeithRedhat uzmi jer cu u suprotnom morati samo sa jednim jedinim clanom @Icek igrati i djeliti odusevljenje novim boxom 😆

Nocna_Mandragora Uglavnom, ja vam jamčim za nju.

a znaci to si nam iz svoga geta neku dovela? moze

Prvi post i odmah "ja sam žensko". Hmm kaki mi miriši na fake acc...

Slika il si fake 😛

doctorfreak moje prvo predstavljanje i prvi post su bili ''ja sam trol'' i eto nije ispalo fejk 😆

Icek vidis da Flipper-a hvata kriza srednjih godina 🤣

NeithRedhat Oho, znači napokon imamo nekoga stručnog za vijesti, intervjue i ostalo. Nadam se da te neće "ukrasti" Reboot, heh. Dobrodošla, Neith.; )

Welcome!!
          Čim vidjeh da si odigrala NieR, palac gore! 😃

Nadam se da ćeš se ovdje fino udomaćiti!

Edit:
          Stavi neki avatar da se skroz personaliziraš! 😀

Misliš "našu"?
          Giphy - shaking gabe newell GIF

vidis da je već odabrala PCMR tag, gotovo je dečki, postali smo još jači.

Giphy - patrick stewart resistance is futile GIF

ali stvarno ako @Nocna_Mandragora jamči za tebe onda je to to.
          svaki put kad se vidim sa njom negdje dobijem permanent boost na gramatiku.
          Još par puta i moći ću @Fico u lektorirati.