maverick NeithRedhat uzmi jer cu u suprotnom morati samo sa jednim jedinim clanom @Icek igrati i djeliti odusevljenje novim boxom 😆 Nocna_Mandragora Uglavnom, ja vam jamčim za nju. a znaci to si nam iz svoga geta neku dovela? moze
maverick doctorfreak moje prvo predstavljanje i prvi post su bili ''ja sam trol'' i eto nije ispalo fejk 😆 Icek vidis da Flipper-a hvata kriza srednjih godina 🤣
Zero NeithRedhat Oho, znači napokon imamo nekoga stručnog za vijesti, intervjue i ostalo. Nadam se da te neće "ukrasti" Reboot, heh. Dobrodošla, Neith.; )
Tzereen Welcome!! Čim vidjeh da si odigrala NieR, palac gore! 😃 Nadam se da ćeš se ovdje fino udomaćiti! Edit: Stavi neki avatar da se skroz personaliziraš! 😀
fensisuperstar Misliš "našu"? vidis da je već odabrala PCMR tag, gotovo je dečki, postali smo još jači. ali stvarno ako @Nocna_Mandragora jamči za tebe onda je to to. svaki put kad se vidim sa njom negdje dobijem permanent boost na gramatiku. Još par puta i moći ću @Fico u lektorirati.
foggy NeithRedhat Dok na ps4 sam igrala God of War, Digimone, Spidermana, NieR:Automatu, AC Origins i Odyssey. .. Ima svega! NieR si igrala, dalje ne moras nista. Osim ako ti nije sjeo, onda cemo se svadjat 🙂 Dobrodosla!
maverick foggy Osim ako ti nije sjeo, onda cemo se svadjat @NeithRedhat ako kazes da ti nije sjeo NierR, kupujem ti RTX 3080!
maverick NeithRedhat a dobro nije bas neka generacija pa ti je oprosteno edit: sad procitao da pise "IKAD". meni jedna od gorih ikad 😃 @foggy ne luduj opet xd