Imam oko 10ak sati u igri, možda i više.
Za F2P naslov koji je rađen za mobitele, ovo je odlično odrađen posao. Postoje sitnice koje smetaju, ali zaista kada se gleda kroz prizmu F2P igre, igra ima impresivno bogat svijet, impresivno dobro odrađeno sve. Slažem se što @foggy kaže, prečesto se dešava stuttering, pogotovo kod brzog okretanja kamere (meni je na max, jer mi tako najviše odgovara). No borbe, prebacivanje likova zavisno o neprijatelju, elementalni komboi, jako puno toga tu ima.
A gdje su još talenti i sva ona ostala sranja, koja se otključavaju na višim rankovima. Brijem da se u ovoj igri tek zagrebla površina u prvih 30h koliko stvari ima.
Priča nije mind blowing, ali je dobra i za sada drži vodu. Likovi su dražesni, pogovo Paimon koji mi je daleko najdraža maskota uz Tippoa iz prve Xillie. Voice i acting odlični, humor zabavan, ima toga.
U igri opet i oko borbe i oko skillova i oko itema/oružja/oklopa, ima toliko stvari, toliko dubine, da treba tu dosta da se sve pohvata. Možda je sve overloading i zbunjujuće u početku, ali s vremenom se pohvata.
Za sada, jedna od ponajboljih mi igara ove godine. @Tuhy probaj ovo, nećeš zažaliti, sjeti se Rainbow Moona.