Tzereen Tko je tocno od nas toliko odusevljen? Meni je igra solidna uz svoje probleme izmedju kojih je i nabrojen ovaj sto ga ti nabrajas.
Tek na oko 15h igre (kad dignes adventure rank na 16) otvara se MP gdje mozes u ekipu zvat druge ljude i sad ne znam, ali mislim da za dungeone i odredjene challenge to radis, al sad pricam napamet.
Nisam igrao nista slicno do sada, Aion i takve igre, ali za nju specificno ne vidim da je bas toliko ljepuskasta i da je ovakva bas kao Genshin.
Da se razumijemo, nije ovo igra kategorije 8-9/10, barem meni, ali nije ni losa plus za jednu open world igru ima dosta mesa i dobrog sadrzaja. Jucer sam recimo ganjao zmaja i ptvorio dio mape koji je drugaciji od ostatka i krije svega zanimljivoga.
Miro kaze sve kak je, i ja imam na 40 sve ali sad je lutrija dalje, em mi fali Exp itema, em tih tier ascent itema, lika sam 2 dobio i nemam vise tih wish kristala...Ali eto, ne vidim opet ni da je tak crno kak si ti Tze uletio, a i to si igrao jedno 2h pa napisao dojam.