Kasnije se nakupi likova koje trebas dizati pa oni vucu svoja oruzja i artifakte koje na nizim levelima treba obican materijal koji treba naci a kad ga pokupis postoji razdoblje hladenja da bi ga pokupio opet, e tu dolaze do izrazaja pravi novci jer sa njima mozes taj materijal kupiti bez da se mucis grindati.
Ja san otkljuca mogucnost lv60 ali neman onih xp knjiga da likove dignem, ali isto tako neman sadrzaj koji mogu igrati iman iste tamnice koje su bile i prije lvla 60 koje sad daju materijal za lv 70.
Ma zacarani krug dok je bilo misija i svega onda se to vrtilo pa nije bilo repetativnosti sad jedno te isto ponavljanje meni jednostavno nije zabavno.
Evo recimo jedan tajni boss koji je fora ubijes ga i ide na hlađenje oko 100sati sto je stvarno ludost.
Neke tamnice rade na dane pon i recimo petak daju jedan materija a drugi dane drugi.
Kazen nema nista novo nego postajes jaci da bi se moga boriti u onoj tamnici na katove di su nagrade lose.
5 star ilitiga zlatna oruzja samo mozes dobiti u onom wishu nista nema u igri, 5 star artifakte dobijes kroz igru ali ima ih jedna misija ostalo je na sricu kroz tamnice.
Likove dobijes nesto ali ovo bolje sve ovisi o srici u wishu.
Evo danas san dobio Ventija koji je odlican lik sve wisheve san trosio na njega i evo nako pun k mi ga je dalo.
Da je kasnije raznovrsnije i da je bolji coop ovo bi zazivilo ovako ga vuce grafika i strimeri koji su nahajpali ali niko ne racuna da su ti strimeri ulupali preko 500usd i pokupilu tonu svega pa igraju i drugaciju igru.
Isto tako trenutnu nema bas ovakvih igri i neki strimeri ne kupe lovu preko destinya 2 koji je poropalitet pa traze nesto drugo.
Dogurajte do 30 i sve ce te viditi mada vec nakon i 20 je sve jasnije