munja wooddiebone kako je prodaja nebitna... Brojka sama po sebi je dobar pokazatelj stanja na trzistu i sta igraci zele. Hardver primarno nikad nece bit glavni motiv kupcu za nabavku neke konzole, nego igre a prodaja pokazuje kolko je bolje igre sony ima proslih generaciji. WII i je dobra i revolucionarna konzola, kao sta je sad i Switch...
chono7 munja kvaliteta igre i kvaliteta konzole su odvojeni pojmovi. Jedno je hw, drugo software. U korelaciji su, ali ipak odvojeni entiteti.
munja Slazen se u potpunosti, zato i govorin da je hw velikoj večini konzolaša totalno nebitan.. Xbox ima jaci stroj od Sonya zadnjih 15 godin
munja Konzola je dobra kolko i igre na njoj jer je stvarna razlika u performansama izmedu konkurentnih konzola u par fpsova... Baren bila dosad
wooddiebone munja Upravo to. A Wii je izuzev tuceta Nintendovih uspješnica imao fuckall od igara. Prodao se bakama, dedama, mamama i tatama uglavnom, a ne igračima.
chono7 munja djelomicno. Moze Ps5 imati vrhunske igre, ali ako bude bucan, ako se bude pregrijavao i imao nekakve serijske greske i ucestale kvarove, onda ce konzola biti losa.
munja wooddiebone Prodao se bakama, dedama, mamama i tatama uglavnom, a ne igračima. Pa virujen da in je to ciljana skupina bila... I to su dobrano unovčili. Kad neki čača od 40 godin ide kupit konzolu ditetu od 7 - 8 godin i u dučanu ide birat između šarenog Maria, Days Gone i Gears of Wara šta će malom osnovnoškolcu kupit?
wooddiebone munja I upravo zato je Wii loša konzola. Loša u kontekstu relevantnom ovom forumu. Mi smo igrači.
fensisuperstar wooddiebone Mi smo igrači Bili smo igrači. Sad smo samo gamepass seljačine a da toga još nismo ni svjesni
munja wooddiebone Loša u kontekstu relevantnom ovom forumu. Mi smo igrači. Koja je definicija igrača. Wii moze pruzir tisuce i tisuce sati zabave u svojin ekipnin igrama
wooddiebone fensisuperstar Da istina. Oh well, pank je mrtav, ispada mi kosa, ponekad je sijeda, ne mogu pogledat film u ležećem položaju jer neću ostat budan... Možda je vrijeme da postanem tucker.
wooddiebone munja Jel ti čitaš postove ili bezveze pišeš. Wii ima jako malo igara koje su zanimljive ozbiljnim igračima. NE KAŽEM DA IH NEMA. Nego da ih je malo. Puno manje nego na X360 i PS3. JAKO PUNO MANJE.
Fenix Zaključavam komentare jer ste otišli u offtopic. Nema apsolutno nikakve veze s naslovom. U offtopic su išli kroz čitavu temu: @wooddiebone @Nexus @chono7 @munja Smatrajte ovo kao upozorenje pred hlađenje jer slično radite po čitavom communityju već danima. Konstantno isti postovi. Na vas 4 će se posebno pripaziti.